meta_pixel

Our philosophy

Veel bedrijven kunnen een goede vakantie organiseren, maar slechts weinigen zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een aangepaste reis voor gezinnen met kinderen. Dat doen wij. We hebben de landen zelf afgereisd op zoek naar activiteiten waar uw kinderen dol op zullen zijn want ze zijn werkelijk uitgeprobeerd door kinderen.

Vakantie is de beste school

Wat is er meer leerrijk dan er samen met je kinderen op uit trekken? Toon je kinderen de wereld en je krijgt er eeuwige dankbaarheid voor terug. Leer ze hun eigen leven in perspectief plaatsen door te tonen hoe het er op andere plaatsen aan toegaat. De bagage die ze verzamelen is van onschatbare waarde voor hun latere ontwikkeling.

 

Gelukkige kinderen, gelukkige ouders

De wereld zien stopt niet wanner je kinderen krijgt. Je moet het alleen iets anders aanpakken. Onze visie: gelukkige kinderen, zijn gelukkige ouders. (en vice versa natuurlijk)

Mijn grote droom is om deze ervaring te delen met andere gezinnen. Ieder op zijn eigen manier, aangepast aan de specifieke gezinssituaties en wensen. De reizen worden volledig uitgedacht door mensen met kennis van zaken, en met focus op activiteiten geschikt voor kinderen.

Individuele reizen op eigen ritme

Mijn kinderen zijn het gelukkigst op vakantie. Niet alleen omdat ze dan de volledige aandacht krijgen van mama en papa, ze leren ook vele nieuwe mensen, culturen en plaatsen ontdekken. Onze voorkeur gaat naar individuele gezinsreizen boven groepsreizen. Zo bepalen we ook ons eigen ritme.

 

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

your trip
Building blocks, nights
view my trip