Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Toronto en even rondlopen in het gezellige harbourfront

Aankomst in de luchthaven van Toronto. Na een half uurtje rijden ben je in de stad.
Toronto is Canada’s grootste stad en tevens de hoofdstad van de provincie Ontario.
Heel tof vonden wij het harbourfrontcentre aan het meer. Daar zijn ook leuke terrassen om de eerste avond door te brengen.
Het is ook een multiculturele stad, gezegend met een authentieke wereldkeuken. Er zijn veel verschillende wijken zoals Chinatown, Little Italy, Little Portugal, Cabbagetown…met uitstekende restaurantjes.

 

Dag 2: Bezoek aan CN Tower en Ripley's aquarium

Vandaag bezoek je de hoogste toren van het Amerikaanse continent: de CN tower.

Hiermee werd de radiotoren in Toronto het hoogste vrijstaande gebouw ter wereld met zijn 553 meter, tot 2007, toen de Burj Khalifa in Dubai het record verpletterde met een hoogte van 828 meter.

De CN tower is het kenmerkende icoon van de skyline van Toronto en een symbool van Canada. Ook behoudt de CN Tower tot op heden een zeer apart record: het bouwwerk heeft een metalen trap met 2.579 treden naar de top van de toren. Daarmee is het de hoogste metalen trap ter wereld.

Op een hoogte van ongeveer 350 meter is er een uitbouw met een aantal verdiepingen, waar zich de meeste toeristenfaciliteiten bevinden: hier zijn een restaurant, een café en diverse uitkijkruimtes, waaronder een uitkijkplatform. Doordat de uitbouw breder is dan de toren zelf, kan je hier door een glazen vloer de diepte in kijken.

Nadien zijn we nog naar het Ripley’s aquarium geweest, interactief en superleuk voor kids. Het ligt naast de CN Tower, dus zeker de moeite om de twee te combineren.

 

Dag 3: Vertrek uit Toronto

Vanuit Toronto kun je naar “de spetterende Niagara Falls” vertrekken of naar de bouwsteen “peddelen bij zonsopgang” in Algonquin National Park of naar “raften op de Ottawa rivier“.

Comfort Volwassenen Kind (2 – 11 jaar)
Comfort € 195 p.p. € 146 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • Bezoek aan de CN Tower

Prijzen zijn indicatief en berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (2 tot en met 11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken. Exclusief autohuur.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis