Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Niagara Falls

De prachtige Niagara Falls liggen op slechts een uurtje rijden van Toronto, aan de Niagara rivier die Lake Erie met Lake Ontario verbindt, aan de grens tussen Canada en de Verenigde Staten.

Ze liggen nabij het stadje Niagara Falls, dat, vreemd genoeg, een soort mini Las Vegas is: heel veel winkelcentra en attracties voor alle leeftijden. Kortom, er valt veel te beleven en de kinderen gaan zich hier zeker niet vervelen!

Dag 2: Bezoek aan de neerdonderende watervallen

Je zal als gezin op verschillende manieren de Niagara Falls kunnen ontdekken. Je gaat met de boot de rivier op tot aan de voet van de watervallen. Vergeet je poncho niet aan te trekken, want de kans op een verfrissende douche is groot!

Je kan ook de achterkant van de watervallen bezichtigen of met de lift tot bij de kolkende rivier komen, om daar een korte wandeling te maken op houten loopbruggen.

Sensatie verzekerd!

Wat ook zeker niet te missen is, zijn de watervallen “by night”: ze worden dan verlicht met een regenboog aan kleuren.

Dag 3: Vertrek uit Niagara Falls

Vandaag , na een stevig ontbijt, zetten we de tocht verder. Ofwel kan je verder naar de bouwsteen “peddelen bij zonsopgang” ofwel naar “bezoek de hoogste toren van Amerika in Toronto”.

 

Comfort Volwassenen Kind (2 – 11 jaar)
Comfort € 184 p.p. € 138 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • Toegang tot de Niagara Watervallen (boottocht tot vlakbij de watervallen, wandeling achter de watervallen, tocht door de grotten, …)

Prijzen zijn indicatief en berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (2 tot en met 11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken. Exclusief autohuur.

 

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis