meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Orford

Orford is een geliefde plek voor de locals uit Quebec. De ideale plek in Canada voor wie een paar dagen wil uitrusten. Bovendien de plek bij uitstek voor een familie-uitje!

Je slaapt in een chalet in het bos. Het is een autovrij domein met een prachtig meer. Iedere familie heeft altijd minstens twee kamers: eentje voor de ouders en één voor de kinderen. Er zijn daarnaast ook mooie gemeenschappelijke ruimtes in elke chalet met een haardvuur, grote tafels en zetels.

Het restaurant ligt vlakbij het meer. Je kan buiten of binnen zitten en het heeft alle faciliteiten voor families met kinderen.

Op het mooie en bosrijke domein is een strand aan het meer. Daarnaast een terras met zicht op het water en een speeltuin voor kleine kinderen. Verder ook een volleybalterrein, basketbalterrein, wandelroutes, en een trampoline! Voor de kinderen valt er alvast heel wat te beleven!

Dag 2: Watersporten en klimmen

Vandaag ga je watersporten en klimmen met de familie. Echter is dit niet alles, er zijn nog tal van andere activiteiten inbegrepen rond het meer. Namelijk;

  • Zeilen;
  • Kayak;
  • Suppen en ook een grote familiesup;
  • Kanovaren;
  • Klimmuur op de rotsen;
  • Boogschieten;
  • Hindernissenparcours.

De kinderen kregen niet genoeg van de grote familiesup waar ze zich met 3 enorm goed op amuseerden.

enkele sfeerbeelden:

Dag 3: Zeilen en boogschieten

Wolf vond het boogschieten en kayakken heel tof en Finn het rotsklimmen.  Joran en mama Liesbeth zijn gaan zeilen op het meer na een korte herhalingscursus. Heerlijk!
We zijn ook een namiddag door de bossen gaan “fatbiken”, er is ook een fietsroute.

Dag 4: Vertrek uit Orford

Vandaag kan je, na een lekker ontbijt, verder trekken naar de volgende leuke bouwstenen. Je kan kiezen uit : “Kuieren door het gezellige Québec“, “Raften op de Ottawa rivier“, “beren spotten in Duchesnay” of “op walvissencruise in Tadoussac“.

Wat is inbegrepen?

  • 3 Overnachtingen (alle maaltijden inclusief)
  • Toegang tot de  domein inclusief : zeilen, kayak, suppen (inclusief Super familiesup), kano, klimmmuur, boogschieten, hindernissenparcour, … . Alle activiteiten kunnen onder begeleiding plaatsvinden, maar dit hoeft niet.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis