van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: Aankomst in Boca Tapada

Je komt aan in een hele mooie plek aan de rivier. Het is een echt vogelparadijs, wij zagen zoveel verschillende vogels waaronder de toekan en de papegaai. Ook de brulapen zijn van de partij , wij hebben een hele familie kunnen bewonderen naast de lodge en ‘s morgens maken ze je wakker met hun lawaai.

Rust vandaag op je terras of verken de omgeving. ‘S avonds kun je best eten in de lodge waar er elke avond lekker wordt gekookt.

Dag 2: Boottocht op de rivier

Vandaag maak je een mooie boottocht op de rivier. Wij hebben de krokodillen zien zwemmen en rusten aan de rand van de rivier. We zijn gestopt aan een authentiek barretje aan de rivier waar we een lekkere smoothie konden bestellen en even uitrusten in de hangmatten. De kinderen waren aan het spelen met de kindjes van het dorp. Op de terugweg konden we genieten van de prachtige zonsondergang op de rivier….wat een idyllische plek.

Je kunt er ook voor kiezen om ‘s morgens vroeg een wandeling te doen in de jungle onder begeleiding van 2,5 u waar je heel veel leert over de planten met genezende krachten, speciale bomen en kleurrijke kikkers.

 

Dag 3: Vertrek uit Boca Tapada

Vandaag vertrek je na een deugddoend ontbijt naar je volgende bestemming.

Je kunt hier vertrekken naar de volgende bouwstenen: heetwaterbronnen aan de vulkaan Arenal of  bezoek het schooltje, de boerderij en maak muziek of raften in Sarapiqui of zelf chocolade maken.

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 58 p.p.€ 43 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (ontbijt inbegrepen)
  • boottocht op de rivier San Carlos

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis