van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: Aankomst in Boca Tapada

Je komt aan in een feeërieke plek aan de rivier, een waar vogelparadijs! Wij zagen heel veel verschillende vogels, waaronder de toekan en de papegaai. Ook de brulapen zijn van de partij. Wij hebben een hele familie kunnen bewonderen pal naast de lodge en ‘s morgens maken ze je wakker met hun lawaai.

Rust vandaag wat uit op je terras of verken de omgeving. ‘s Avonds kan je best dineren in de lodge. De kok maakt heerlijke gerechten klaar met verse, lokale producten.

Dag 2: Boottocht op de rivier

Vandaag maak je een fascinerende boottocht op de rivier. Zoek de krokodillen die aan het rusten zijn aan de rand van de rivier of de vele andere dieren die hier rondvliegen of rondzwemmen. We zijn ook gestopt aan een authentieke bar, gelegen langs de rivier, waar we een lekkere smoothie konden bestellen en even konden uitrusten in de hangmatten. De kinderen waren aan het spelen met de kindjes van het dorp. Op de terugweg was het nog genieten van een prachtige zonsondergang op de rivier….wat een idyllische plek!

Je kan er ook voor kiezen om ‘s morgens vroeg een wandeling van 2,5 uur te maken in de jungle met een gids. Je leert heel veel over planten met genezende krachten, speciale bomen en kleurrijke kikkers.

 

Dag 3: Vertrek uit Boca Tapada

Vandaag vertrek je na een deugddoend ontbijt naar je volgende bestemming.

Je kan hier vertrekken naar de volgende bouwstenen: heetwaterbronnen aan de vulkaan Arenal of  bezoek het schooltje, de boerderij en maak muziek of raften in Sarapiqui of zelf chocolade maken.

 

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 58 p.p. € 43 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (ontbijt inbegrepen)
  • boottocht op de rivier San Carlos

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis