van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: Aankomst in Drake Bay

Bekijk de prachtige zonsondergangen direct vanaf dit prachtige hotel! Drake Bay is een oase van natuurlijke schoonheid en rust in onze steeds hectischer wordende wereld. Het is gelegen op een absoluut prachtige locatie met genoeg  avontuur : Duikcentrum, mangrove tour, bezoeken aan Corcovado National Park en nog veel meer. Door de perfecte locatie van de lodge kunt u gemakkelijk dit gebied ontdekken dat wordt omschreven als een van de meest diverse en minst verkende gebieden ter wereld met een grote biodiversiteit.

Dag 2: Snorkelen aan het eiland Cano

Na het ontbijt kunt u genieten van een excursie van een halve dag naar het eiland Caño, 45 minuten met de boot vanaf de lodge. Het eiland was ooit een belangrijke schuilplaats voor piraten, en het is ook de plaats waar een van de vreemdste mysteries in de archeologie – de raadselachtige stenen bollen van Costa Rica- werd ontdekt. Wandelen op het eiland zelf is niet meer mogelijk, maar jullie gaan een geweldige tijd hebben met snorkelen en met het ontdekken van de onderwaterfauna.

Dag 3: Naar Corcovado National Park

Na het ontbijt staat een wandeling door Corcovado National Park bovenaan onze to do list. Samen met je lokale Engels/Spaans sprekende gids ga je naar het San Pedrillo gedeelte, waar je begint aan een wandeling door het regenwoud.  Corcovado omvat de enige overgebleven oude regenwouden aan de Pacifische kust van Midden-Amerika, en 13 grote ecosystemen, waaronder laaggelegen regenwoud, nevelwoud, jolillo palmbos en mangrovemoerassen, evenals de strandgebieden aan de kust.
De kans is groot dat je hier enkele van Costa Rica’s meest verlegen en meest bedreigde bewoners kunt spotten zoalHarpys de Midden-Amerikaanse Tapirs, Jaguars, geelvleugelara’s, geel doodshoofdaapje. Het is nat, afgelegen en ruig, maar de paden zijn relatief goed, en de kampeerplaatsen bij de rangerstations zijn grasrijk en goed drooggelegd.
Als je je ooit hebt voorgesteld om naar een verlaten gouden zandstrand met kokospalmen te zwemmen, en je wilt afspoelen onder een waterval omgeven door het groen van het regenwoud. Dan vind je Corcovado’s  stranden heerlijk. Let op waar je zwemt, er zijn gebieden waar hamerhaaien (er is nooit een aanval gemeld), en krokodillen en stierhaaien komen veel voor in de lagune van Corcovado en de mondingen van de Ríos Claro en Sirena.
Je bezoekt ook een waterval en geniet van een lunchpakket op het strand.
Terugkeer naar je lodge per boot.

Dag 4: Vertrek uit Corcovado

Nog even rustig genieten van het ontbijt en dan terug vertrekken naar je volgende bouwsteen zoals luiaards en aapjes spotten in het San Manuel Antonio Park of naar huis vertrekken via San Jose.

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 356 p.p.€ 267 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 3 overnachtingen (in vol pension: alle maaltijden zijn inbegrepen)
  • bezoek aan Corcovado National Park onder begeleiding van een engelstalige gids, excursie van halve dag naar Cano Island

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis