van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: Aankomst in San Jose

Aankomst op de luchthaven van San José. Daar krijg je een transfer naar het hotel in de stad. Tijdens deze tranfer is onze lokale partner aanwezig die jouw alle info zal bezorgen voor je reis en je nog veel tips kan meegeven. Eenmaal in het hotel:  na deze lange reis wil je zeker en vast wat uitrusten en zeker de kinderen het zwembad laten ontdekken.

 

Dag 2: Vertrek uit San Jose

Hier kun je kiezen om toch even San José te bezoeken tijdens de voormiddag (je bent normaal gezien door het tijdsverschil toch vroeg wakker) of direct door te rijden naar je volgende bestemming.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 48 p.p.€ 36 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 1 overnachting (met ontbijt)

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis