van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: Aankomst in Rincon de la Vieja

Een van de hoogtepunten van de lodge waar je verblijft zijn de warmwaterbronnen. Tegenwoordig zijn de voordelen van het baden in thermale wateren wereldwijd bekend; heerlijke ontspanning,verlichten van gespannen spieren en gevoelens van fysiek en psychologisch welzijn.

Dag 2: Wandelen door het Rincon de la Vieja National Park

Wandelen in het Rincón de la Vieja National Park is een must . De gids brengt je langs deze 5 km lange ¨Las Pailas¨ route waar je kunt genieten van het beste uitzicht op de actieve Rincon de la Vieja Vulkaan zonder de hoofdkrater te beklimmen. Zoals overal in Costa Rica kijk je ook hier je ogen uit wat betreft flora en fauna. Het nationale park omvat verschillende ecosystemen: je vindt er prachtige bloemen en eeuwenoude bomen, die op hun beurt weer het onderdak bieden voor talloze diersoorten, vogels en insecten. In totaal vind je hier 300 verschillende soorten vogels en onder andere apen, jaguars, poema’s en tapirs.

Je wandelt ook tussen de kleine watervallen, ruisende rivieren, geurende zwavelmeren, kolkende modderpoelen en mini-vulkaantjes.

 

 

Dag 3: Vertrek uit Rincon de la Vieja

Deze dag kun je even rustig ontbijten, eventueel de kinderen nog eens laten zwemmen en vertrekken naar je volgende bestemming in Costa Rica. Kies voor de bouwstenen in La Fortuna: op het schooltje en de boerderij of de heetwaterbronnen van de Arenal. Je kunt ook doorrijden naar Monteverde voor zweven door het nevelwoud

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 129 p.p.€ 97 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • begeleide wandeling in las Pailas met engelstalige gids (toegangsticket park niet inbegrepen)

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis