van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: Aankomst in Monteverde

Aankomst in de bergen rond Monteverde. Je voelt direct dat het hier heel wat frisser is dan aan de kust.

De weg naar boven zorgt voor prachtige vergezichten. Deze regio is ook bekend voor de nevels die tussen de bergen blijven hangen. Het klimaat en de vegetatie is hier helemaal anders dan in andere gebieden van Costa Rica.

Dag 2: Zweven door het Nevelwoud

Je wordt al vroeg opgehaald in je hotel en naar het woud gebracht, waar je onder leiding van een hele ploeg deskundige begeleiders een tocht maakt door de bossen door middel van 17 opeenvolgende zipline parcours.

De kinderen worden heel goed begeleid en vonden het fantastisch. De langste zipline is wel 1 km lang. Er zijn veel zipline parcours in Costa Rica, maar dit is echt wel het meest kwalitatieve. Een onvergetelijke en schitterende ervaring voor iedereen!

Voor wie nog wat extra actie wil, kan ook nog een mooie wandeling maken over de hangbruggen. De tocht is ongeveer 3 km lang of 1 uurtje wandelen.

Wat ook heel leuk is om te bezoeken ter plaatse met de kinderen: de Kolibrie-tuin. Daar gaan de prachtige kolibries gewoon op je vinger zitten om nectar te drinken.

Daarna brengt de bus je terug naar je hotel, waar je aan het zwembad kan nagenieten van een leuke en sportieve dag.

Dag 3: Vertrek uit Monteverde

Na het ontbijt en wat relaxen aan het zwembad reis je verder naar je volgende bestemming in Costa Rica.

Je kan kiezen voor volgende bouwstenen: bezoek het schooltje en de boerderij in La Fortuna, heetwaterbronnen in Rincon de la Vieja of in Arenal, spot de aapjes en hun soortgenoten in San Manuel Antonio of catamaranvaren in San Manuel Antonio.

 

 

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 179 p.p. € 134 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • zipline-parcours van ongeveer 2 uur met begeleiding

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis