van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: Aankomst in Monteverde

Aankomst in Monteverde in de bergen. Het is hier ook echt heel wat frisser dan aan de kust.

Als je naar boven rijdt, kun je al genieten van de prachtige uitzichten en de nevels die tussen de bergen hangen waarvoor deze streek zo bekend is. Het is hier ook weer een heel andere vegetatie en klimaat als in de andere gebieden van Costa Rica.

Dag 2: Zweven door het Nevelwoud

Je wordt al vroeg opgehaald in je hotel en gebracht naar het woud waar je onder leiding van een hele ploeg deskundige begeleiders een tocht maakt door het woud door middel van 18 opeenvolgende zipline parcours.

De kinderen worden heel goed begeleid en vonden het fantastisch. De langste zipline is wel 1KM lang. Er zijn veel zipline parcours in Costa Rica, maar dit is echt wel het meest kwalitatieve en een schitterende ervaring om door het woud te zweven.

Daarna kun je kiezen om ook nog een wandeling te maken over de hangbruggen. Dat is een mooie wandeling over een heel aantal hangbruggen van ongeveer 3 km (een uur wandelen).

Wat ook heel leuk is om te bezoeken ter plaatse met de kinderen: de Kolibri-tuin. Daar gaan de prachtige Kolibri- vogeltjes gewoon op je vinger zitten om nectar te drinken.

Daarna brengt de bus je terug naar je hotel waar je nog kunt nagenieten van de actieve dag en even een aantal uurtjes aan het zwembad door te brengen.

Dag 3: Vertrek uit Monteverde

Deze dag kun je even rustig ontbijten, eventueel de kinderen nog eens laten zwemmen en vertrekken naar je volgende bestemming in Costa Rica.

Je kunt kiezen voor volgende bouwstenen: bezoek het schooltje en de boerderij in La Fortuna, heetwaterbronnen in Rincon de la Vieja of in Arenal, spot de aapjes en hun soortgenoten in San Manuel Antonio of catamaranvaren in San Manuel Antonio.

 

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 179 p.p.€ 134 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • zipline-parcours van ongeveer 2 uur met begeleiding

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis