van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: San Manuel Antonio

Na een aantal uurtjes rijden kom je aan op deze idyllische plek. Het strand van San Manuel Antonio is één van de mooiste stranden van Costa Rica. Het is trouwens de enige plaats waar de jungle en het strand elkaar raken, en dat maakt het wel speciaal.

Vandaag kan je wat chillen op het strand of een lekkere cocktail drinken in een van de leuke bars.

Dag 2: Met de gids naar het park

Deze morgen sta je heel vroeg op om het park te bezoeken, want ’s morgens heb je het meeste kans om veel verschillende dieren te spotten. De gids neemt je mee door het park met een telelens, waarmee je samen de dieren kan spotten (zonder die lens zie je de dieren heel moeilijk). Het leuke is dat je met je smartphone foto’s kan nemen van wat de telelens je laat zien.

Wij hadden het grote geluk om zeker wel een achttal luiaards te zien, een wasbeer, een kolibrie op zijn nest, speciale kikkers, spinnen en de leuke kapucijnaapjes met hun baby’s. De kinderen vonden de luiaards natuurlijk super!

De gids begeleidt je verder naar het mooie strand in het park, waar je op je gemak verder kan genieten van de schitterende panorama’s, een paar uurtjes kan luieren om dan zelf terug naar de ingang van het park te wandelen.

Dag 3: Vertrek uit San Manuel Antonio

Na het ontbijt is er nog wat tijd om te zwemmen om dan verder te rijden naar je volgende bestemming in Costa Rica. Je kan deze bouwsteen gemakkelijk combineren met één van de volgende bouwstenen: zweven door het woud van Monteverde, het paradijsje Corcovado, of terug naar San Jose, de hoofdstad.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 206 p.p. € 155 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • toegang tot Manuel Antonio National Park, begeleide wandeling met Engelstalige gids

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis