van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: San Manuel Antonio

Na een aantal uurtjes rijden kom je aan op deze idyllische plek. Het strand van San Manuel Antonio is een van de mooiste stranden van Costa Rica. Het is trouwens de enige plek waar de jungle en strand mekaar raken, en dat maakt het wel speciaal.

Vandaag kun je rustig chillen op het strand of een lekkere cocktail drinken in een van de leuke barretjes.

Dag 2: Met de gids naar het park

Deze morgen sta je heel vroeg op om het park te gaan bezoeken. Want ’s morgens heb je de beste kansen om dieren te spotten. De gids neemt je mee door het park en heeft een telelens bij zich waarmee je samen de dieren kunt ontdekken (zonder die lens zie je de dieren heel moeilijk). Het leuke is dat je met je smartphone de foto’s kunt maken van wat de telelens laat zien.

Wij hadden het grote geluk om zeker wel een achttal luiaards te zien, een wasbeer, een kolibri op zijn nest, speciale kikkers, spinnen en de leuke kapucijnaapjes met hun baby’s. De kinderen vonden de luiaards natuurlijk super!

De gids brengt je naar het mooie strand in het park en dan kun je daar op je gemak wat genieten van de prachtige zichten, een uurtje of twee luieren en dan wandel je zelf terug naar de ingang.

Dag 3: Vertrek uit San Manuel Antonio

Deze dag kun je even rustig ontbijten, eventueel de kinderen nog eens laten zwemmen en vertrekken naar je volgende bestemming in Costa Rica. Hierna kun je volgende bouwstenen gemakkelijk doen: zweven door het woud van Monteverde, het paradijsje Corcovado, of terug naar San Jose, de hoofdstad.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 206 p.p.€ 155 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • toegang tot San Manuel Antonio National Park, begeleide wandeling met engelstalige gids

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis