van dag tot dag
prijsindicatie
hotel

Dag 1: San Manuel Antonio

Na een aantal uurtjes rijden kom je aan op deze idyllische plek. Het strand van San Manuel Antonio is een van de mooiste stranden van Costa Rica. Het is trouwens de enige plek waar de jungle en strand mekaar raken, en dat maakt het wel speciaal.

Vandaag kun je rustig chillen op het strand of een lekkere cocktail drinken in een van de leuke barretjes.

Dag 2: Met de catamaran gaan varen !

Ga zeker in de voormiddag het San Manuel Antonio park gaan ontdekken. Dat kan perfect op een voormiddag. Wel best met gids omdat deze een telelens hebben om de dieren te spotten. Wij hebben vooral luiaards, leuke kapucijnaapjes, een wasbeer, een kolibrie op zijn nest gespot.

In de namiddag word je opgehaald om een prachtige tocht te maken met de catamaran. San Manuel Antonio is een van de weinige plaatsen waar je dit kunt doen. De catamaran heeft twee dekken boven elkaar en ook een superleuke glijbaan voor de kinderen. Op het bovenste dek kun je lekker luieren, zonnen en genieten van de mooie omgeving.

De catamaran vaart ongeveer een uurtje langs de mooie kust en wij hebben dan ook dolfijnen zien zwemmen rond de boot.

Dan begint de pret voor de kinderen: iedereen snorkels en zwemvliezen aan en de gids brengt je naar een plek waar je zwemt tussen de scholen kleurrijke vissen. Heel leuk voor de kinderen.  Wat onze kinderen ook heel tof vonden is dat je mocht springen vanop het hoogste dek in het water.

En vergeet niet je camera mee te nemen want als je terug vaart kun je genieten van een prachtige zonsondergang en de eigenaar van de boot Tomas die dit begeleidt op zijn banjo. Wolf, onze achtjarige zoon heeft gedanst en heeft er weeral een vriend bij om samen muziek te maken. En je wordt getrakteerd op een een heerlijke barbecue.

Dag 3: Vertrek uit San Manuel Antonio

Deze dag kun je even rustig ontbijten, eventueel de kinderen nog eens laten zwemmen en vertrekken naar je volgende bestemming in Costa Rica. Hierna kun je volgende bouwstenen gemakkelijk doen: zweven door het woud van Monteverde, het paradijsje Corcovado, of terug naar San Jose, de hoofdstad.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 223 p.p.€ 168 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • tocht met de catamaran, snorkelen (uitrusting aan boord), diner aan boord

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis