Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Key West per boot of per auto

Je kan hier op twee manieren komen: ofwel rijd je de volledige Keys naar beneden met een tussenstopje in Key Largo of Islamorada (waar je kan zwemmen met de dolfijnen). Maar je kan ook rechtstreeks met de boot vanuit Fort Myers naar de Keys varen. Op die manier spaar je een autorit van 5 uur uit. Dat kan best handig zijn als je jonge kinderen hebt. Zo kan je dit pareltje ontdekken zonder dat het veel moeite kost. Al wat je moet doen is lekker genieten van het zonnetje en de zee tijdens een 3,5 uur durende boottocht.

Wil je onze bouwsteen “Zwemmen met de dolfijnen” combineren met Key West, dan ga je dus best wel met de auto. Je verblijft dan twee nachtjes ongeveer in het midden van de Keys. Dat is een ideale tussenstop tijdens de autorit.

Na het inchecken in je hotel, kan je Key West gaan verkennen. Je kan bijvoorbeeld een fiets huren bij het hotel (of elders in de buurt) of je kan de leuke “Conch Train” nemen. Die vertrekt elk half uur vanop verschillende plaatsen in het stadje. We hebben slechts één nachtje voorzien op Key West. Op die tijd kan je eiland echt ontdekken. Blijf je toch liever wat langer? Geen probleem, laat het ons zeker weten!

Nog een gouden tip: bezoek ’s avonds met de kinderen het kloppende hart van Key West te bezoeken: Mallory Square met de Sunset Celebration. Elke avond is het ondergaan van de zon een feest met jongleurs, straatventers en vuurvreters met een enthousiast publiek. Ambiance verzekerd!

 

Dag 2: Vertrek uit Key West

Voor je vertrekt, bezoek dan nog even het huis van Ernest Hemingway of maak een wandelingetje in Old Town.

Kwam je met de boot, dan gaat het terug naar Fort Myers waar je de huurwagen weer kan oppikken. Van daaruit kan je alle richtingen uit. Brei een vervolg aan je reis met een van onze andere bouwstenen: paradijselijke stranden in Naples, zwemmen met de zeekoeien in Crystal Riverracen met de dolfijnen in Clearwater, met de kajak door de Everglades of het bruisende Miami.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 78 p.p. € 59 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 1 Overnachting (zonder maaltijden)

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (2 tot en met 11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken. Exclusief autohuur.

 

Sfeerbeelden van de hotels

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis