Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst baai van Kotor

Je komt aan in de idyllische baai van Kotor. Deze behoord tot de mooiste baaien van de wereld, het is immers ook Unesco werelderfgoed. Echter lijkt het wel meer op een fjord. Vanaf de ingang gaat de baai circa 25 km landinwaarts door smalle doorgangen. Hoe mooi is het hier om aan het water te ontbijten of een verse vis van de grill te proeven!

Dag 2: Uitdagende wandeling naar de burcht San Giovanni

Vergeet niet om de uitdagende wandeling naar de burcht boven Kotor aan te gaan, het kasteel van San Giovanni. Het is schitterend maar ook leuk voor de kinderen want ze kunnen serieus wat rotsen op en af klimmen. Het zijn wel 1300 trappen om er te geraken.

Als je eenmaal boven bent, heb je een prachtig uitzicht over de baai. Daarnaast kan je het middeleeuwse kasteel bezoeken. Anderzijds mag je ook heel trots zijn dat je boven bent geraakt!

enkele sfeerbeelden

Dag 3: Vertrek uit Kotor

Je gaat verder naar de volgende bouwsteen. Je kan kiezen voor: “vogels spotten op het meer van Skadar” of “beklim de stadswallen van Dubrovnik”.

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  182 p.p.€  109 p.p.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Toegang tot stad Kotor
  • Toegang tot Fort San Giovanni

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli of augustus voor 2 volwassenen en 2 kinderen* op één kamer. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Voor de beste prijsgarantie, kopen wij deze valuta in op het moment van de boeking.

* van 3 tot 11 jaar.

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis