meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Hotel Meer Skadar

Dag 1: Aankomst in Skadar

Het meer van Skadar is een prachtig meer op de grens van Montenegro en Albanië. Het is met een oppervlakte van minstens 368km2 het grootste meer van de Balkan. En in dooitijd kan het bovendien groeien tot wel 540km2. Het is sinds 1983 een nationaal park van 40000 ha.

Vandaag kun je samen met de kinderen even bijkomen na de lange rit naar Montenegro en even zwemmen.

Dag 2: Vogels spotten op het meer van Skadar

Als je in Montenegro reist samen met je kinderen, is dit een heel leuke ervaring. Het meer van Skadar is bekend om zijn vele vogels. Er zijn namelijk 281 geregistreerde vogels te spotten. De vogels die wij vooral gespot hebben zijn de aalscholvers, de prachtige blauwe en witte reigers. Misschien heb je geluk en zie je de bekendste vogel : de Dalmatische pelikaan.

De boottocht

De boottocht duurt ongeveer 2 uur. Dit was lang genoeg voor onze kinderen om toch te genieten van het prachtige landschap en de vogels te spotten.

 

Dag 3: Vertrek uit Skadar

Nu kan je verder reizen naar de volgende bouwsteen. Je kan enerzijds kiezen om te gaan naar “de idyllische baai van Kotor”. Anderzijds kan je reizen naar Kroatië en het geweldige Dubrovnik bezoeken of naar de Konavle regio voor de “kookworkshop

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • 2 uur durende boottocht op het meer van Skadar
  • 2 verrekijkers voor de kinderen
  • Toegang tot het Nationaal Park van Skadar

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis