Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Leer al proevend de verschillende wijken van New York kennen: Chinatown, Little Italy, ...

Met een gids, gepassioneerd door het authentieke New York, wandel je door verschillende buurten. Je proeft de echte dumplings in Chinatown, de lekkere stroopwafels van de Nederlanders, de beste mozarella in Little Italy, de Canisch in de joodse buurt en zoveel meer. Als afsluiter genieten we van het Duitse bier met een, volgens de kinderen, heerlijke pretzel. Dit telkens op hele kleine en authentieke locaties. De geschiedenis van deze wijken wordt op een originele, vaak grappige manier verteld, waardoor dit geen saaie bedoening wordt. De eetstopjes zijn voor de kinderen een prettige en aangename afwissling.

 

 

inbegrepen

  • culinaire wandeling door de verschillende buurten van New York met een Engelstalige gids

Kies je bouwstenen van New York en voeg ze toe aan je “ideale reis” en stuur de reisaanvraag naar ons door. Je kunt ook vermelden of je liever een hotel of appartement hebt. Dan gaan wij aan de hand van jouw keuzes de offerte samenstellen.

De prijzen zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL OF APPARTEMENT

 

Appartement in New York

Hotel in New York

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis