Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Hip-hop leren dansen zoals de echte New Yorkse hiphoppers het kunnen!

Misschien ken je de hiphop van de bekende netflix serie “The Get Down”? Hip Hop gaat over veel meer dan alleen muziek. Het is een kunstvorm, waarbij dans een hele belangrijke rol speelt!

Het maakt niet uit of je een gelegenheidsdanser, een ambitieuze danser of een expert bent, deze interactieve tour is ideaal voor ouders en kids die willen zien waar het allemaal begonnen is – en een beetje willen “breaken” onderweg! Je wordt meegenomen naar sites zoals Rock Steady Park, Central Park, muziekvideo locaties en dansstudio locaties. Laat je van je beste kant zien en neem hun ritme en moves mee naar huis om later indruk te maken op jullie vrienden!

Het is een hele leuke en interactieve uitstap met ook wat uitleg over de geschiedenis. Hip hop is namelijk een belangrijk onderdeel van heel wat New Yorkers en na de tour voel je je een echte hip hop king of queen!

 

 

 

inbegrepen

  • Op stap met echte hip- hoppers in New York

Kies je bouwstenen van New York en voeg ze toe aan je “ideale reis” en stuur de reisaanvraag naar ons door. Je kunt ook vermelden of je liever een hotel of appartement hebt. Dan gaan wij aan de hand van jouw keuzes de offerte samenstellen.

De prijzen zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL OF APPARTEMENT

 

Appartement in New York

Hotel in New York

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis