meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in de Algarve

Vandaag kom je eerst aan in je hotel dat aan de zee ligt. Het hotel zal enerzijds bovenop een klif liggen zoals in Carvoeiro of anderzijds aan de haven in Portimao. In beide gevallen zijn de prachtige rotsstranden niet ver af en kun je genieten van mooie uitzichten.

Bij aankomst is het zeker de moeite om van de zonsondergang te genieten. Wij hebben daar ook heerlijk gegeten met zicht op zee!

Dag 2: Naar de ezeltjes !

Je kunt de hele dag genieten van het strand of de leuke stadjes ontdekken van de Algarve. ’s Avonds vertrek je naar een mooie plek in de Algarve midden in de natuur. Het is maar een half uurtje rijden van het strand. Daar maak je kennis met de ezels waarmee je een leuke uitstap doet. Ze komen snel naar je toe want ze vinden het leuk om onder de mensen te zijn.

ezelrit

Nu kan een picknick bij zonsondergang tussen de ezels beginnen. De kinderen worden op de ezels gezet en mama en papa mogen de ezels leiden doorheen de mooie natuur. De wandeling is niet te lang of te moeilijk. Vervolgens kom je aan op een mooie picknick plek. De ezels zijn ook voorzien van zakken waarin een heerlijke en authentieke picknick zit. Lekker Portugees brood, honing, verse vijgen, heerlijke fruitsap, kaas, ham, fruit enzovoort.

Na de picknick wordt de rit verder gezet en je komt dan terug aan op de ezelsboerderij.

De uitstap duurt ongeveer een tweetal uren en de kinderen genieten ervan.

Bekijk de vlog: ezelrit bij zonsondergang en picknick

 

 

Dag 3: Wandel op de kliffen of ga chillen op het strand

Vandaag heb je een volle dag rust om te chillen aan het strand of een strandwandeling te doen op de kliffen. Wij zijn met de kinderen op de kliffen gaan wandelen. Hier hoort natuurlijk cliffjumping bij.

 

Prachtige grot van de Algarve

Dag 4: Vertrek uit de Algarve

Vandaag vertrek je naar huis of naar je volgende bestemming. Ga misschien naar Lissabon en “schilder je eigen azulejo” of doe “een leuke tour met de tuktuk“.

Dit valt ook te combineren met: “boottocht door de grotten” of ” bak je eigen brood en pizza op authentieke manier”.

inbegrepen

  • 3 overnachtingen  en ontbijt inbegrepen
  • Ezelrit bij zonsondergang met picknick (2 uren)

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis