Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Évora

Vandaag kom je aan in de boerderij in Évora. De eigenaars zijn heel aangenaam en geven je meteen een korte uitleg over hun infrastructuur.
De boerderij zelf is omringd door een groen landschap en een vrije horizon, waardoor je kunt genieten van de heldere lucht.
Het is de ideale tussenstop van Lissabon naar de Algarve.

Je kan vandaag even uitrusten aan het zwembad van de boerderij, een wandeling maken rond het gebied of vogels spotten rond de boerderij.

Dag 2: Évora verkennen

Rondwandelen in de stad

Vandaag verken je Évora. Zij wordt soms wel de parel of het hart van de regio Alentejo genoemd, en daar zijn redenen genoeg voor! Het is de historische stad van de regio en staat zelfs op de UNESCO werelderfgoedlijst. De historische binnenstad is heel gezellig om door te wandelen en je ziet de Romeinse, Moorse en Portugese invloeden in de architectuur van de straten en huisjes heel goed. Er zijn ook heel wat bezienswaardigheden: bezoek het Geraldusplein, de Romeinse tempel, de kathedraal, de São Francisco kerk en de bekende bottenkapel ervan, voor degenen die durven.

Je kan er ook shoppen en de specialiteit van Alentejo kopen: producten gemaakt van kurk.

Dag 3: Vertrek uit Évora

Aangezien Évora de beste tussenstop is van Lissabon naar de Algarve, vertrek je best naar de Algarve. Daar kan je een ezelritje doen bij zonsondergang en een gezellige picknick houden, gaan cliffjumpen in het water of de prachtige grotten bezoeken met de boot.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

inbegrepen

  • 2 overnachting met ontbijt inbegrepen

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis