meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Porto

Je komt aan in de mooie stad Porto waar we een hotel voor jou hebben uitgekozen vlakbij de oude binnenstad. Je kunt dan zeker eens op verkenning gaan. Bij je reisinformatie zal ook een leuke stadstour zitten van een uurtje waar je al heel wat te voet kunt ontdekken.

Bovendien raden wij aan om ’s avonds aan het water gaan rondwandelen. Wij hebben er alvast een leuk restaurantje gevonden met fantastisch zicht.

Dag 2: Zoeven door Porto met elektrische mini wagentjes

Ontdek porto op een coole manier

Vandaag ga je Porto ontdekken op originele manier. Namelijk met elektrische mini wagentjes die je zelf gaat besturen. Er gaat wel een gids mee en je zit per twee in 1 wagentje. Als er 5 gezinsleden zijn, gaat er een kind mee met de gids. Je kunt met deze wagentjes door de smalste steegjes. Bovendien mag je ook tot op de pleinen rijden van de verschillende kastelen en bouwwerken.

Je ziet op heel korte tijd, namelijk in een tweetal uren, alle highlights van Porto. Iets wat je te voet nooit zou kunnen doen. Daarnaast, is het ook echt heel tof om met die wagentjes te rijden. De kinderen vonden dit geweldige en hadden zelf ook veel plezier!

Hieronder ook de vlog van Joran over deze leuke activiteit!

 

Dag 3: Vertrek uit Porto

Vandaag ga je terug verder naar nieuwe bestemmingen of bouwstenen. Bijvoorbeeld: “ maak de echte dessertjes van Portugal zelf en ga op de longtailboot in Aveiro”. Daarnaast kan je ook meer naar het noorden gaan, naar het Penada-Geres National Park. Daar kan je “kajakken en suppen op het meer van Geres” of een “ avontuurlijke tocht door de canyons” ondernemen.

inbegrepen

  • 2 overnachting met ontbijt inbegrepen
  • Begeleide tocht door Porto van 2,5 u met de elektrische autootjes

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis