Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Lampang

Aankomst in Lampang, van waaruit je Wat Prathat Hariphunchai, een zeer grote tempel met talrijke bouwwerken uit verschillende periodes zal bezoeken. Het is een sfeervol en fraai complex die heel wat indruk maakt bij iedere bezoeker!

Daarna gaat het richting Wat Prathat Lampang Luang, één van de meest vereerde tempels in Thailand. Volgens de legende bezocht de Boeddha de site ooit zo’n 2500 jaar geleden en schonk hij een haar, die nu is vastgelegd in de grote chedi (of heiligdom) van de tempel.

Na het bezoek kan je relaxen in het hotel.

Dag 2: Plezier aan de waterval en ontspannen in de warmwaterbronnen

De dag begint met een bezoek aan een bijzondere en pittoreske plaats: de tempel van Wat Prabat Poo Pha Daeng. Het is een unieke plek in Thailand en ongetwijfeld één van de vele must-sees. Aanschouw samen met de kinderen de vele kleine witte pagodes die op de torenhoge bergen gebouwd zijn.

Na de lunch in een lokaal restaurant rij je verder naar het Chae Son Nationaal Park. Geniet van de Chae Son Waterval en de heerlijke warmwaterbronnen in het park. De warmte ontsnapt uit de diepe ondergrond en verwarmt de vele kleine waterbassins in het rotsachtig gebied. Op sommige plaatsen bereikt het water een temperatuur van 80 à 100 graden Celsius, wat ideaal blijkt te zijn om eieren in te koken. De gekookte eieren smaken voortreffelijk! Ze worden verkocht aan kraampjes in de buurt. Zeker eens proeven!

Wandel ‘s avonds nog even door de straat “Kad Tong Ka” en zie hoe de lokale bevolking leeft.

Dag 3: Op naar de volgende ervaring!

Je vertrekt naar de volgende bouwsteen. Kies voor Chiang Rai en “ontdek de gouden driehoek in je privé longtailboot”, of kies voor “Op de Riksja en naar de olifanten in Chiang Mai”, of ga richting Bangkok en ga “fietsen door Bangkok”.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen in Lampang met ontbijt
  • Alle transfers naar de activiteiten, engelssprekende gids voor alle activiteiten, bezoek aan de tempels en Chae Nationaal Park

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis