Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Bangkok

Vandaag kom je aan in Bangkok. Transfer naar je hotel. Thailand met kinderen start altijd met een leuke dip in het zwembad om te bekomen van de verre reis.

 

 

Dag 2: Op uitstap naar de vele fascinerende trekpleisters van Bangkok

‘s Morgens haalt de gids je op in het hotel voor een rit met het openbaar vervoer naar Rattanakosin. In Rattanakosin of ook wel de “Oude Stad” genoemd, ligt het rijkversierde Grote Paleis en het uitgestrekte tempelcomplex Wat Pho. Geniet er van een mooi zicht op het centrum van Bangkok, voordat je met de express boot naar de trots van Thailand vaart: het Grand Palace en Wat Phra Kaew, waar de beroemde Smaragden Boeddha is gehuisvest. Waag je vervolgens aan een levendige tuk tuk rit naar Wat Pho, bekend voor zijn enorme liggende Boeddha.

Na de lunch in een lokaal restaurantje gaat de trip verder naar Wat Arun of beter bekend als de Tempel van de Dageraad. Het is één van de meest opvallende bezienswaardigheden langs de rivier doorheen Bangkok vanwege de briljante architectuur en het fijne vakmanschap.
Stap daarna in een typische “longtail” boot en vaar door het “Venetië van het Oosten”. Ontdek langs de vele kanalen de authentieke Thaise huizen en de fascinerende, eenvoudige en meer ontspannen levensstijl die zo typisch is voor die buurt van Bangkok.

Hier eindigt de inspirerende en boeiende rondrit doorheen Bangkok en je gaat met het openbaar vervoer terug naar je hotel.

Dag 3: Vertrek uit Bangkok

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen in Bangkok met ontbijt
  • bezoek aan de hoogtepunten van Bangkok met het lokale openbaar vervoer, engelssprekende gids, lunch in een lokaal restaurant

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis