Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Chiang Mai

Na aankomst in je hotel kan je even bekomen van de lange trip naar het noorden terwijl de kinderen zich amuseren in het zwembad.

Dag 2: Fietsen door Chiang Mai

Na het ontbijt nemen we een ‘songtaew’ naar de Worarot Market aan de rivier (& veel groter). Wees klaar voor kleurrijke bloemen, onbekende geuren en een drukke markt. Vanaf de markt gaan we naar Thapae Gate, één van de vier originele stadspoorten, waar we verder gaan met “Samlor” of riksja. Je hebt de mogelijkheid om te stoppen bij Wat Chiang Man, Wat Chedi Luang en Wat Phra Singh, tijdens het fietsgedeelte. Daarna keer je terug naar je hotel.

Daarna kunnen jullie uitrusten in het hotel. Voor wie zin heeft: de avondmarkt is een leuke uitstap.

Dag 3: Olifanten wassen!

Beleef een onvergetelijk avontuur en help bij het wassen van de olifanten. Je komt erg dicht bij deze wonderlijke dieren, uiteraard onder toeziend oog van een ervaren oppasser.

 

Dag 4: Vertrek uit Chiang Mai

Je vertrekt naar de volgende bouwsteen. Kies voor Chiang Rai en ontdek de gouden driehoek in je privé longtailboot of ga fietsen door Bangkok.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 402 p.p. € 302 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • Halve dag in een olifantenreservaat onder begeleiding van een gids: eten geven, wassen (lunch inbegrepen)
  • Tocht door Chiang Mai met de lokale vervoersmiddelen zoals een songtaew en een riksja onder begeleiding van een gids (lunch inbegrepen).
  • 3 overnachtingen in Chang Mai met ontbijt
  • Alle transfers naar de activiteiten

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis