Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Eerste schooldag in Thailand!

Na het ontbijt pikt de chauffeur je om 08u30 op om je naar een lokale school te brengen. De hartelijke ontvangst door de leraren en studenten zorgen onmiddellijk voor een vertrouwde sfeer. Probeer een heel klein beetje Thais onder de knie te krijgen met behulp van de studenten en zij zullen heel blij zijn om wat Engels of Nederlands bij te leren. Alles gebeurt met de glimlach en op een hele amusante manier. Een goede leerschool voor iedereen!

Na de les in het klaslokaal, ga je samen lunchen met de leerlingen in de kantine. Tijd om wat Thaise vrienden te maken!

Na de middag is het alweer tijd om afscheid te nemen van de leraar en de leerlingen en gaat de uitstap verder met een bezoek aan een boomgaard. Ontdek samen met de boer en onze gids de vele soorten exotische Thaise planten en de variatie aan fruit: citroen, kokosnoot en mango,…. Proef zeker ook eens van de vers geplukte vruchten. Om af te ronden vaar je met een peddelboot langs het kleine kanaal rond de boomgaard.

Op de terugweg stop je nog even bij een zoutboerderij waar je prachtige foto’s kan maken van het hele gezin. Daarna gaat het terug richting Bangkok.

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

Wat is inbegrepen?

  • bezoek aan een boomgaard en een zoutboerderij
  • Privé bezoek van een halve dag aan een schooltje waar de lerares jullie lesgeeft. Er is ook een lunch inbegrepen.
  • Alle transfers voor jouw gezin

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis