Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Chiang Mai

Een verre reis met kinderen start altijd met een grote plons in het zwembad. Heerlijk !

Voor wie nog zin en energie heeft: de avondmarkt in Chiang Mai is een hele leuke uitstap met de kinderen!

Dag 2: Wandelschoenen aan en op naar Maewang National Park

Om 08u30 haalt de gids je op in het hotel voor de rit naar Maewang National Park (duurt +- 1u30). Bespreek gerust het gewenste trekking niveau met de gids! Zo blijft het gegarandeerd voor iedereen een leuke trip. Een basis trekking start met een stop bij de lokale stam. Je hebt even de tijd om het dorp te verkennen en kennis te maken met de lokale bevolking. Daarna volgt een wandeling van een klein half uurtje door bossen en over heuvels naar een pittoreske waterval. Neem een verfrissende duik en geniet van een picknick in een pittoreske omgeving. Vervolgens wandel je zo’n 2 à 3 uur langs mooie landschappen naar het Maewang Base Camp waar de chauffeur je opwacht om je naar de Maewang rivier te brengen om de dag af te sluiten met een bamboe rafting. De chauffeur zal aan het eindpunt staan wachten voor de terugrit naar het hotel rond 17u00.

Dag 3: Tijd voor de volgende belevenis!

Je vertrekt naar de volgende bouwsteen. Kies voor Chiang Rai en ontdek de gouden driehoek in je privé longtailboot , maak een trip op de riksja en ga naar de olifanten in Chiang Mai, of ga fietsen door Bangkok.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€  p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen in Chiang Mai op basis van logies en ontbijt
  • trekking door Maewang National Park onder begeleiding van een gids (lunch inbegrepen), aangepast aan het gewenste niveau
  • Alle transfers naar de activiteiten

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis