Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Khao Lak

Aankomst in Khao Lak en inchecken in je hotel vanaf 14:00 uur. De rest van de dag lekker genieten.

Khao Lak ligt een uurtje rijden ten noorden van Phuket, en heeft een belangrijke troef in handen: prachtige en onbedorven stranden.

Khoa Lak heeft geen mega-winkelcentrum zoals Phuket of een vele andere bestemmingen. Hier is het een stuk rustiger en kan je  lekker ontspannen op het strand.

Dag 2: Phang Nga Bay en kanotocht

Je wordt opgepikt om 07:15 uur voor een dagtocht naar Phang Nga Bay Discovery en een kanotocht.

Vanaf een kleine pier in het mangrovebos van Phang Nga Bay gaan we op een longtail boat naar het wereldberoemde “James Bond Island”, waar ze delen van de film “The man with the Golden Gun” hebben opgenomen, met in de hoofdrol Roger Moore. We vervolgen onze tocht naar een drijvend kanostation waar je met een gids kan genieten van een kanotocht langs prachtige mangroven en kalksteengrotten. Deze unieke eilanden zijn dan ook UNESCO werelderfgoed!

Daarna stoppen we bij “Koh Panyee” – een zigeunerdorp op palen – voor een Thaise lunch, voordat we teruggaan naar het vasteland. We bezoeken ook de “Suwankahuha Tempel”, een grot met een enorm Bhuddha standbeeld tussen langstaartige makaak-apen. Rond 17:00 uur word je terug naar je hotel gebracht.

Dag 3: Een dagje genieten van zon, zee en strand!

Een dagje heerlijk genieten van de prachtige stranden. Laat de kinderen zich eens goed uitleven in deze mooie omgeving.

Dag 4: Nog even genieten van Khao Lak

Nog eventjes genieten van Khao Lak om dan terug huiswaarts te keren of om te starten met de volgende bouwsteen.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort €  p.p. €  p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 3 nachten met ontbijt
  • Dagtocht met longtail boot en kano, lunch en begeleiding van Engelstalige gids

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

Sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis