meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Bangkok

Ofwel land je vandaag in Bangkok ofwel ben je er al en kan je ook deze prachtige dag meepikken voor je vertrekt naar een andere bestemming.

Je verblijft midden in het centrum, maar wel in een hotel met zwembad zodat je al wat kunt genieten of verfrissen. Voor de kinderen is dat natuurlijk ideaal na een lange reis.

de aapjes in het mangrovebos

Dag 2: Thaise kookles en op bezoek bij de aapjes in het mangrovebos

Romhub markt

Vandaag ontmoet je eerst jouw gids en chauffeur en ga je dan naar de Romhub Markt. Dat is een unieke attractie. De markt ligt vlak langs de spoorlijn: als de trein op het punt staat te passeren, halen de verkopers al hun verkoopwaren van het spoor. En als de trein voorbij is,  staat alles in een fractie van een seconde terug op het treinspoor.

Thaise kookles

Je kan dan even rustig ontbijten en vervolgens naar je eerste stop bij de Thai. Daar volg je Thaise kookles en leer je enkele heerlijke gerechten zelf te koken en ze daarna uiteraard ook op te eten. Toen wij er waren kregen we een mooie schort en vlogen we er direct in onder begeleiding van een heel goede kok. Wij hebben onder meer de gerechten Tomyam Kung en Pat Thai Kung gekookt. Heerlijk!

mangrovewoud

Na de lunch gaat de trip verder naar het mangrovewoud waar je in een privé longtailboot tussen de huisjes vaart. Als je door het mangrovebos vaart, komen de aapjes tevoorschijn. Vooral de mama-aap met baby vertederde ons. Onze kinderen konden de aapjes eten toegooien en genieten van hun capriolen om al het lekkers te vangen. De aapjes sprongen op de takken en zwommen in het water.

Na die trip gingen wij nog zwemmen in de zee en dat was uiteraard dolle pret. Deze dag is een geweldige ervaring die van onze kinderen meer dan 10 op 10 scoorde.

Van hieruit kan je naar de volgende bouwstenen. In Bangkok zijn de volgende ervaringen mogelijk: “Met de fiets door Bangkok“, “de drijvende markten van Bangkok“, “ontdek Bangkok met de leukste vervoersmiddelen“. Daarnaast kan je kiezen om “te slapen in drijvende huisjes op de River Kwai“.
ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 244 p.p.€ 183 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • Transfers
  • 1 overnachting in Bangkok
  • Bezoek aan de Thaise kookworkshop, de Romhub Markt en de boottocht naar het mangrovebos onder leiding van een privégids voor jouw familie.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

Sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis