Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in San Francisco

Vandaag kom je aan in San Francisco, de stad van de Golden Gate Bridge, de oude trammetjes, de vele heuvels, en nog zoveel meer!

Wandel al eens rond door de vele gezellige buurten van San Francisco, met heel veel trendy bars, leuke restaurantjes en hippe winkels.

Dag 2: San Francisco vanop de segway

 

Vandaag tijd voor actie! We laten ons leiden door de segway. Deze volledig begeleide en leuke rondleiding brengt je langs de pittoreske waterkant van San Francisco en Fisherman’s Wharf, de pieren met de vele zeeleeuwen. Een heerlijke ervaring!

De route volgt de waterkant en bied je een prachtig uitzicht op San Francisco Bay en de City Skyline. Na een 40 minuten durende training over hoe je de Segway veilig kan bedienen, verken je de waterkant gedurende twee uur. Je maakt voldoende stops om memorabele foto’s te kunnen nemen. Dit is voor kinderen vanaf 12 jaar.

Dag 3: Vertrek uit San Francisco

Je kan nog de gevangenis van Alcatraz bezoeken, of we nemen afscheid van de bruisende stad en kijken al uit naar de volgende bestemming! Reis verder naar het zuiden, richting Los Angeles, of kies voor het Yosemite National Park.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen
  • Segway tour van 2,5 uur met Engelstalige gids

De prijzen van 2020 moeten nog op de website gezet worden. Maar stuur gerust je bouwstenen naar ons door en wij maken voor jou de offerte klaar.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis