Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in San Francisco

Vandaag kom je aan in San Francisco, de stad van de Golden Gate Bridge, de oude trammetjes, de vele heuvels, en nog zoveel meer!

Wandel al eens rond door de vele gezellige buurten van San Francisco, met heel veel trendy bars, leuke restaurantjes en hippe winkels.

Dag 2: Bezoek aan de Alcatraz gevangenis

Vandaag bezoek je ‘s werelds meest bekende gevangenis: Alcatraz. De gevangenis werd gebouwd op het eiland “Alcatraz”, een klein eiland in de baai van San Francisco. Alcatraz stond bekend als één van de best beveiligde gevangenissen ter wereld. Heel wat zware criminelen werden daar opgesloten, omdat ontsnappen haast onmogelijk was. De bekendste gevangene van Alcatraz was Al Capone, de maffiabaas.

Je kent ongetwijfeld de film “Escape from Alcatraz”. Ga terug in de tijd en ervaar zelf hoe benauwend het kon zijn om in een kleine cel te zitten, om opgesloten te worden in een cel zonder enig daglicht, of om rondjes te lopen op de binnenplaats.

Je vaart er met een bootje heen. Zowel voor de ouders als de kinderen wordt het vast en zeker een speciale en boeiende ervaring!

 

 

Dag 3: Vertrek uit San Francisco

Doe nog een trip met de Segway doorheen San Francisco of neem afscheid van de bruisende stad en kijk al uit naar de volgende bestemming! Reis verder naar het zuiden, richting Los Angeles, of kies voor het Yosemite National Park.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen
  • bezoek aan de Alcatraz gevangenis

De prijzen van 2020 moeten nog op de website gezet worden. Maar stuur gerust  je bouwstenen naar ons door en wij maken voor jou de offerte klaar.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis