Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Death Valley

Je komt aan in je hotel nabij Death Valley. Het kan hier heel warm worden en het zwembad zal dan ook voor de nodige verfrissing zorgen! Laat de kinderen ravotten en relax aan het zwembad.

 

Dag 2: Rondrijden in en rond Death Valley

Death Valley of de “doodsvallei” is een woestijnachtig dal, dat deel uitmaakt van de Mojave- woestijn. Het is het warmste, droogste en laagstgelegen (86m onder de zeespiegel) nationaal park in de USA. Het is een park van extremen: hitterecords in de zomer, besneeuwde toppen in de winter. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is er toch een grote diversiteit aan leven in Death Valley.

Ondanks de droogte biedt het park heel wat variatie: de zandduinen van Mesquite Flat Sand Dunes, de zoutvlaktes van Badwater Basin, die op 86m onder zeeniveau liggen, de kleurenpracht in de rotsen van Artist Drive, het prachtige panorama vanaf Zabriskie Point, rotstekeningen en spookstadjes nabij Titus Canyon, waar goudzoekers in de jaren 20 naar ertsen dolven.

Neem jullie tijd om rustig te rond te rijden en rond te kijken in het park en te genieten van al het moois!

Vervolgens rijden jullie verder naar de volgende bestemming. Van hieruit kan je Los Angeles bezoeken of Las Vegas, of je kiest voor de natuur van Yosemite National Park of Zion National park.

 

 

inbegrepen

  • 1 overnachting

De prijzen van 2020 moeten nog op de website gezet worden. Maar stuur gerust naar ons je bouwstenen door en wij maken voor jou de offerte klaar.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis