Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in het wildreservaat

Wauw, wat een schitterende plaats! Je overnacht in een heerlijke lodge middenin het reservaat, werkelijk tussen de wilde dieren. Na je rit kan je hier lekker genieten, vanop je terras, van de prachtige vergezichten over valleien en bergen, terwijl de kinderen zich lekker kunnen uitleven in het zwembad. Je wordt hier ook verwend met een heerlijk ontbijt en diner.

Dag 2: Spot de big 5 in een begeleide game drive

Vandaag ga je onder begeleiding van een ervaren ranger in een speciale, open jeep het park in op zoek naar de big 5. Neem zeker een verrekijker mee! Mooi om te zien hoe de kinderen er helemaal in opgaan, zeker als er plots een hele familie leeuwen naast de jeep voorbij paradeert, op zoek naar een prooi. Ook de aapjes, zebra’s, nijlpaarden, neushoorns, olifanten, giraffen waren aanwezig.

Dag 3: Verder op ontdekking in het zuiden van Zuid-Afrika

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€ p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (in half pension: ontbijt en avondmaal inbegrepen)
  • 1 game drive per dag

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodges

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis