Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in het wildreservaat

Om aan je lodge te geraken, moet je al even het natuurreservaat doorkruisen. Je waant je direct helemaal in safari-sfeer! Wij konden bij het binnenrijden al een giraf spotten, prachtig om te zien! Je verblijft in een heerlijke lodge aan de rand van een meer of in een mooi tentenkamp midden in het bos. Na een waarschijnlijk lange rit kan je hier lekker genieten, vanop je terras, van het panoramisch uitzicht over valleien en bergen, terwijl de kinderen zich lekker kunnen uitleven in het zwembad.

 

Dag 2: Wie spot als eerste de wilde dieren?

De volgende ochtend, voor de vroege vogels, is er een game drive voorzien om 6 uur. Je gaat in een speciale, open jeep met een ranger het park in om zoveel mogelijk wild te spotten. Neem zeker een verrekijker mee! Mooi om te zien hoe de kinderen er helemaal in opgaan, zeker als er plots een hele familie leeuwen naast de jeep voorbij paradeert, op zoek naar een prooi. Ook de aapjes, zebra’s, aardvarken en giraffen waren aanwezig. Na 3 uur keer je terug voor een lekker ontbijt.

Daarna even relaxen aan het zwembad, lunchen en om 16u is er een nieuwe safari gepland. Naar de avond toe spot je soms heel wat andere dieren, zoals de cheetah’s, olifanten, nijlpaarden en krokodillen. De kinderen vonden de neushoorns heel amusant toen ze zich in de modder draaiden en hun lichamen scrubden.

Het avondmaal wordt in het restaurant geserveerd of er is een BBQ met kampvuur en gezellige muziek.

Dag 3: Verder op ontdekking in het noorden van Zuid-Afrika

Na het ontbijt rijd je verder naar je volgende bestemming. Je kan kiezen voor “Met de fiets naar Nelson Mandela“, “Ontmoet de big five in Pilanesberg” of “De Echte safari kan beginnen“.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€  p.p.€ p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (in vol pension: alle maaltijden zijn inbegrepen)
  • 2 game drives per dag

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodges

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis