meta_pixel
Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
Kaapstad: uitzicht op de Tafelberg

Dag 1: Aankomst Kaapstad

Je komt aan in je lodge. Kaapstad hoeft echter weinig introductie: het is een combinatie van bergen, zee en wijngaarden. Iets waar iedereen namelijk van houdt. Dit is een stad met twee gezichten, namelijk Europees en Afrikaans. Ondanks de contrasten is Kaapstad een veilige en ontspannen stad, die je zeker niet mag overslaan.

Tip:

Als je er bent, passeer dan zeker in Den Anker. In dit Belgisch restaurant aan het Victoria & Alfred Waterfront waar je heel lekker kan eten. Je hebt er ook een schitterend uitzicht op de Tafelberg.

De Tafelberg is immers het meest karakteristieke en bekendste punt van Kaapstad. Zijn vlakke top heeft een oppervlakte van bijna 3 km2 en biedt schitterende uitzichten over de stad.

met supersteps van de Tafelberg

Dag 2: Op de supersteps!

Vandaag ga je met supersteps van de Tafelberg. Maak je klaar voor een 5km lange offroadroute van Signal Hill naar de Bo-Kaap. Ben je afgedaald langs dit spoor, dan wacht een laatste afdaling. Dit over een smal pad van dé benchmark van Kaapstad: de Tafelberg. Supersteps zijn immers niet gemotoriseerd en daarom vormt het een duurzame tocht.

Afdalen op supersteps gaat zeker niet te snel en is haalbaar voor iedereen. Jongere kinderen gaan bij de volwassenen op de step. Dit is de favoriete activiteit van onze 14-jarige zoon Joran.

Dag 3: Vertrek uit Kaapstad

Je laatste dag in de regio kan je zeker nog Boulders Beach bezoeken. Ga zeker de pinguïnkolonie bekijken. De dieren leven hier omwille van de overvloed aan vis in deze baai. Bijvoorbeeld zie je hier pinguïns nesten bouwen, op hun eieren zitten of rondhossen en zwemmen in zee. Dit is echt een leuk spektakel dat door kinderen van alle leeftijden gesmaakt wordt.

Volgende bouwsteen

Je kan vervolgens vertrekken naar de volgende bouwsteen. Je kan “walvissen” gaan spotten van dichtbij in Hermanus. Of je kan naar Stellenbosch gaan voor enerzijds te “fietsen door de wijngaarden” of anderzijds “wijn en sapjes te proeven“.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 174 p.p.€ 130 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen en ontbijt
  • De supersteps tour onder begeleiding van een gids met materiaal en transfers inbegrepen naar boven.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli of augustus voor 2 volwassenen en 2 kinderen* op één kamer. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Voor de beste prijsgarantie, kopen wij deze valuta in op het moment van de boeking.

* van 3 tot 11 jaar.

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis