meta_pixel
Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Kaapstad

Je komt aan in je lodge. Kaapstad hoeft echter weinig introductie: het is een combinatie van bergen, zee en wijngaarden. Iets waar iedereen namelijk van houdt. Dit is een stad met twee gezichten, namelijk Europees en Afrikaans. Ondanks de contrasten is Kaapstad een veilige en ontspannen stad, die je zeker niet mag overslaan.

Tip :

Als je er bent, passeer dan zeker in Den Anker. In dit Belgisch restaurant aan het Victoria & Alfred Waterfront waar je heel lekker kan eten. Je hebt er ook een schitterend uitzicht op de Tafelberg. De Tafelberg is immers het meest karakteristieke en bekendste punt van Kaapstad. Zijn vlakke top heeft een oppervlakte van bijna 3 km2 en biedt schitterende uitzichten over de stad.

Dag 2: Zwemmen tussen de zeeberen

Vandaag ga je tussen de zeeberen snorkelen. Zeeberen zijn verschillend van zeehonden, want zeehonden hebben geen oortjes, terwijl zeeberen die net wel hebben. Dat geeft hen meteen een distinctief kenmerk en doet hen nog schattiger lijken.

Duiker Island in Hout Bay is de thuisbasis van ongeveer 5.000 zeeberen en ligt in het beschermde zeegebied van de Karbonkelberg, onderdeel van het Tafelberg Nationaal Park. De pelsrobben, ook wel bekend als zeeberen, worden niet gevoerd of getraind, ze gedragen zich op een heel natuurlijke wijze en gaan om met snorkelaars en duikers hoe zij het ook maar willen. Zeeberen kan je heel het jaar door in het water aanschouwen en haaien kan je er gelukkig nooit spotten.
Het is een zeer speciale ervaring, want deze dieren kan je enkel ontmoeten in Zuid-Afrika. Het is dus een onmisbare activiteit, die je oog in oog doet staan met speelse en nieuwsgierige wilde dieren in hun natuurlijke habitat.

Dag 3: Vertrek uit Kaapstad

Volgende bouwsteen

Je kan vervolgens vertrekken naar de volgende bouwsteen. Je kan “walvissen” gaan spotten van dichtbij in Hermanus. Of je kan naar Stellenbosch gaan voor enerzijds te “fietsen door de wijngaarden” of anderzijds “wijn en sapjes te proeven“.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ p.p.€ p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt inbegrepen
  • Zwemmen met zeeberen in Hout Bay

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodge

 

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis