meta_pixel

DE COOLSTE BESTEMMINGEN VOOR KERST EN PASEN

Iedereen is volop aan het aftellen naar de zomervakantie maar wij nemen je graag al even mee naar de kerst-en paasvakantie. De vluchten voor deze periode zijn reeds beschikbaar dus nu is het ideale moment om te boeken! Ontdek hier de coolste bestemmingen voor een avontuurlijke rondreis met kinderen tijdens Kerst en Pasen!

KERSTVAKANTIE

CUBA

Cuba is een fantastische bestemming om te bezoeken met kinderen tijdens de kerstvakantie en niet alleen dankzij het aangename klimaat. Het land heeft een unieke en fascinerende cultuur die zich uit in de muziek, dans, kunst en architectuur. Deze gaan jullie via onze Cubaanse bouwstenen op avontuurlijke wijze ontdekken: rijd met oldtimers door Havana, ga paardrijden in de Vinales vallei, ga ziplinen over Las Terrazas of draai met de kinderen een eigen potje in Trinidad. Ontdek hier onze rondreis!

THAILAND

Thailand in december staat garant voor zalig genieten in de zon onder een stralend blauwe hemel met heel weinig regenval. Het land kent een rijke cultuur, prachtige en diverse landschappen en heerlijke Thai food. Kinderen zullen volop genieten van de kleurrijke en levendige sfeer die er extra in de steden hangt tijdens deze tijd van het jaar en van de vele unieke ervaringen die jullie samen kunnen beleven met onze Thaise bouwstenen. Rij zelf met de tuktuk naar de olifanten, leer coole Thai boxing moves, slaap op de drijvende huisjes aan de River Kwai of cruise tussen de kalksteenrosten in Khao Sok. Ontdek hier onze 15-daagse rondreis!

EMIRATEN

Een bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten in december betekent een geweldige vakantie voor gezinnen met kinderen. Een temperatuur van 25 graden is ideaal om buitenactiviteiten te ondernemen en bezienswaardigheden te verkennen met onze bouwstenen in de Emiraten. Ontdek de top van de wereld in de Burj Khalifa, rijd met quads tussen de kamelen, bezoek een parelkwekerij en lunch bij de emerati of ga sandboarden en slaap in een boomhut middenin de woestijn. Bekijk hier onze 10-daagse rondreis.

COSTA RICA

Costa Rica is een ideale kerstbestemming voor families met kinderen die houden van wat actie en avontuur. Het land heeft een ongelooflijke biodiversiteit en biedt kinderen de kans om te leren over verschillende dieren in hun natuurlijke habitat, zoals apen, luiaards, leguanen, krokodillen en talloze soorten vogels en vlinders via onze bouwstenen in Costa Rica. In december is het klimaat ideaal om er samen met jullie jonge reizigers op uit te trekken. Kies voor een familierafting in Sarapiqui, ga op jungle avontuur in Boca Tapada, ontdek op Corcovada het paradijs op aarde of leer zelf chocolade maken. Laat je inspireren door onze 15-daagse rondreis met kinderen.

PAASVAKANTIE

WEST-USA

Vier Pasen met de kinderen aan de westkust van de Verenigde Staten in zalige temperaturen en met tal van coole activiteiten om er een geweldige gezinsvakantie van te maken via onze diverse bouwstenen in West-USA: waan je een echte cowboy en verken Bryce Canyon te paard, trek met de Navajo indianen door Monument Valley en speel de beroemde scène uit Forest Gump na met jouw familie, verken Zion National Park met de fiets of word echte filmsterren in Universal Studios in Los Angeles. Ontdek hier onze 14-daagse rondreis die we volledig kunnen aanpassen op maat van jullie gezin!

ZUID-AFRIKA

Een rondreis door Zuid-Afrika is een fantastische optie voor gezinnen die op zoek zijn naar avontuur, natuur, cultuur en wildlife. Tijdens de paasvakantie is het weer ideaal om te reizen met kinderen en kunnen jullie kiezen uit tal van toffe activiteiten voor een coole familiereis via onze Zuid-Afrikaanse bouwstenen: volg een kids ranger cursus en slaap in een unieke boomhut tussen de giraffen, ga paardrijden in een wildreservaat in Swaziland tussen de wilde dieren, ga ziplinen in Drakensbergen of spot walvissen van heel dichtbij. Ontdek hier onze 14-daagse rondreis die de tuinroute combineert met een onvergetelijke safari.

FLORIDA

Florida is de ideale bestemming voor families met kinderen tijdens de paasvakantie: heerlijk genieten van de Sunshine State door tal van toffe ervaringen voor gans het gezin via onze avontuurlijke bouwstenen: beleef sprookjes in Disney World en Seaworld, zwem tussen de zeekoeien,kajak tussen de alligators in de Everglades of verzamel de grootste schelpen op een onbewoond eiland. Bekijk hier onze onvergetelijke rondreis in Florida.

PUGLIA

Ook dichter bij huis is Puglia in Zuid-Italië een heel fijne bestemming om met de kinderen te bezoeken. Het is er al 15-20 graden dus ideaal om die eerste zonnestralen mee te pikken tijdens enkele coole gezinsavonturen via onze bouwstenen voor gezinnen in Zuid-Italië: verken Alberobello met de segway en slaap in een echte trullo, word een echte papier-maché kunstenaar in Lecce, geniet van een kleurrijke hike in Otranto of vaar langs de kliffen in Polignano a mare. Ontdek hier onze rondreis voor families met kinderen in de hak van Italie.

MEER INFO?

Op zoek naar meer info over onze avontuurlijke rondreizen voor gezinnen met kinderen?Neem vlug een kijkje hier en bekijk alle coole activiteiten die wij aanbieden op 14 verschillende bestemmingen verspreid over 4 continenten. Kies de ervaringen die het best bij jullie familie passen en wij gaan graag aan de slag om jullie droomreis samen te stellen!

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis