meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Halong Bay

Geniet van een coole cruise door Halong Bay! Vandaag ontdekken jullie één van de iconische gebieden in Vietnam: het UNESCO-werelderfgoed van Halong Bay. Deze indrukwekkende karstgebergtes zijn eeuwenlang gevormd door geologische processen. Het resultaat is een adembenemend landschap vol steile, met groen begroeide rotsen die uit het azuurblauwe water oprijzen, magisch!

Jullie chauffeur brengt jullie naar een klein haventje ver weg van de grote havens met cruiseschepen. Daar nemen jullie in een speedboat die jullie naar de boot brengt.Spannend om te ontdekken op welke boot jullie gaan slapen. Wij kozen voor een boot met 22 kamers omdat die ook een zwembad hebben en wat meer faciliteiten voor de kinderen. Maar een privé-boot voor 4-5 personen kan zeker ook!

Aangekomen op onze boot, kregen we een lekkere lunch aangeboden en mochten we daarna onze cabines ontdekken. Wat een prachtige kamers met grote ramen en privé-terrasje waardoor je overal op en top kan genieten van de idyllische uitzichten op Halong Bay!

Wie zin heeft, kan in de namiddag ook even gaan kajakken. Op het water én door de karstgebergtes heen, fantastisch! Bij terugkomst kunnen jullie volop genieten aan het zwembad of in de jacuzzi. De kinderen kunnen zich verder amuseren op het waterkussen dat aan het schip vastgemaakt is: dolle pret voor onze tieners!

Jullie sluiten de avond af met een lekker diner. Wie zin heeft om zelf de Vietnamese keuken uit te testen, kan ook springrolls leren maken aan boord.  Enthousiaste hulpkoks leren jullie alle kneepjes van het vak!

 

Dag 2: Zonsopgang in Halong Bay

Je wordt vandaag opnieuw wakker in het natuurlijke paradijs van Halong Bay. Geniet van de mooiste zonsopgang! Wie zin heeft, kan de dag starten met een lesje Tai Chi op het dek of een kajaktochtje naar een lokaal visserdorp. Daarna smullen van een lekker ontbijt vooraleer jullie deze coole accommodatie terug moeten verlaten. Goeie terugvaart!

Daarna trek je verder naar de volgende bestemming in jullie rondreis:

Wat is inbegrepen?

  • 1 overnachting met ontbijt

sfeerbeelden van je hoTEL

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis