meta_pixel
Van dag tot dag
Prijsindicatie
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Miami

Van zodra je bent aangekomen in het zonovergoten Miami ben België snel vergeten. Om nog even te bekomen van de jetlag trakteren we je op een rustige eerste dag. Misschien wil je even relaxen op het prachtige strand van South Beach? Laat de kinderen spetteren in het water en de kleurrijke hutten van de badmeesters spotten tijdens een wandeling op het strand. Intussen geniet je van een decor van coole art decogebouwen op de achtergrond. ’s Avonds kan je kuieren door de Cubaanse wijk Little Havana of de art decowijk met de pastelgetinte gebouwen.

Dag 2: Miami per speedboot

Vandaag maak je een heerlijke tocht met de speedboat. Ga zeker een beetje vroeger, want de boot vertrekt aan een leuk winkelcentrum. Zo kan je nog even shoppen of iets eten vooraleer je de tocht aanvat. Maar gaan varen, daar gaat het natuurlijk om. Twee coole Amerikanen zitten aan het roer en varen je aan hoge snelheid over de golven van de baai. Heerlijk! Zeker als het heet is, is dit een zalige verfrissing. Deze tocht in “Miami Vice”-stijl staat garant voor minstens drie kwartier adrenaline en plezier! Je vaart langs South Beach Miami en de huizen van de ‘rich and famous’. Vergaap je aan de paleisjes van Ricky Martin, de Beckhams, Sylvester Stallone, Jennifer Lopez, Gloria Estefan en andere celebrities. Een unieke ervaring!

Dag 3: Vertrek naar Cocoa Beach

Je vertrekt uit Miami en komt aan na een 3tal uurtjes in het mooie Cocoa Beach waar we voor jou een hotel aan het strand geselecteerd hebben. Gezegend met kilometers wit zand, bruisende golven en een relaxte sfeer, is Cocoa Beach de ideale vakantieplek voor gezinnen.

Dag 4: Maak je klaar voor de ruimtereis

Sta vroeg op vandaag want je hebt echt de hele dag nodig om het Kennedy Space Center te bezoeken. Er valt immers heel wat te beleven. Begin met de Kennedy Space Center Tour, zo vermijd je de grote wachtrijen. Neem je verrekijker mee en ontdek de lanceerplatformen van de vele shuttles. Verder kan je in de IMAX-bioscoop twee films zien over het leven aan boord van een space shuttle en de ruimte-uitdagingen van de toekomst.

De kinderen amuseren zich kostelijk tijdens de Shuttle Launch Experience want ze kunnen dan een echte launch meemaken.

 

 

Palmbomen in Orlando

Dag 5: Vertrek naar Orlando

De stad Orlando is speciaal ontworpen om families een onvergetelijke vakantie te laten beleven. We zorgen er altijd voor dat je resort vlakbij de themaparken ligt, maar er is zeker ook een fijn zwembad waaraan je eerst even kan uitrusten.

We reserveren voor jullie 3 dagen in Orlando, met daarin het bezoek aan twee parken. Omdat jullie vlakbij de parken verblijven, kunnen jullie er ’s morgens vroeg aan beginnen.

Dag 6: Ontmoet je favoriete Disney figuren

Zet je wekker op tijd want je gaat naar Disney World! Dit is niet voor niets “de gelukkigste plek op aarde”. Disney World is een combinatie van verschillende parken. Het oudste en meest bekende is natuurlijk Magic Kingdom, de thuisbasis van Minnie en Mickey Mouse. Maar je hebt ook nog het Epcot Center, Animal Kingdom, de Hollywoodstudios en de waterparken. Je kan zoals je zelf wenst van het ene park naar het andere gaan.

Indien je grotere kinderen hebt, kun je de rondreis door ons laten aanpassen en de parken kiezen van Universal Studios.

 

Dag 7: Orka's en achtbanen in Seaworld

Vandaag ga je naar Seaworld, het grootste mariene themapark ter wereld. Verwacht je aan ronddansende pinguïns en opwindende stunts van tuimelaars en orka’s. Maar je vindt er ook heel wat achtbanen zoals de Shamu Express voor jongere kinderen of de Manta voor de grotere exemplaren.

 

Dag 8: Vertrek naar Clearwater Beach/Sint Petersburg

Na de autorit is het leuk om meteen je slippers aan te trekken en naar het strand te gaan. In Clearwater/Sint Petersburg kan je lekker chillen op de mooie witte stranden. Uiteraard verblijven jullie vlakbij het strand. ’s Avonds kan je relaxed slenteren op de boulevard en wat winkelen.

Dag 9: Racen met de dolfijnen

Vandaag gaan jullie aan boord van de speedboat voor een tour van 1,5 uur langs de stranden. Intussen sta je versteld van de acrobatische capriolen van de tuimelaar. De tour start met een adembenemende race waarbij de dolfijnen worden uitgenodigd om in het kielzog van de boot te springen, te surfen en te duiken. Maar er is meer: geniet van het vrije gevoel op zee en het mooie zicht op de stranden. Je kan ervan op aan dat de kinderen dit nog lang zullen navertellen.

Dag 10: Vertrek naar Sanibel Island

Je verblijft op het prachtige eiland Sanibel ofwel in het leuke stadje Fort Meyers. Sanibel is, samen met Captiva, een eiland dat met een brug verbonden is met het vasteland.

Dag 11: Zo'n schelpen zag je nog nooit !

De miljoenen schelpen trekken duizenden verzamelaars uit de hele wereld. En terecht! Deze dag wordt genieten, want je vaart samen met de kinderen in een half uurtje naar een onbewoond eiland. Deze plek is enkel per boot te bereiken. Geniet er gedurende 2 tot 4 uur van een heerlijke rustpauze op de witte stranden. Intussen kunnen de kinderen snorkelen en talloze schelpen verzamelen. De getijden gooien hier zoveel schelpen op het strand, dat ze soms het zand helemaal bedekken. De ene schelp is nog mooier dan de andere. Schelpenzoekers lopen gebogen rond, zoekend naar mooie exemplaren. Die houding is zo typerend voor dit eiland, dat ze de Sanibel Stoop wordt genoemd. Volgens experts is de beste tijd om de eilanden te bezoeken (althans voor de schelpen) na een noorder- tot noordwesterstorm. Dan is het achtergelaten schelpentapijt op zijn dikst.

Chillen op de paradijselijk witte stranden van Naples

Dag 12: Naar de witte stranden van het paradijselijke Naples

Wit zand, wuivende palmbomen, kleurrijke huizen en talloze pelikanen: welkom in de betoverende kustplaats Naples!

 

Dag 13: Chillen op het strand, een verdiende rustdag

Wandel vandaag eens naar de iconische pier van Naples, dat is een bekende bezienswaardigheid van de stad. Het is ook de ideale plek om dolfijnen te spotten. Door de activiteiten van de vele vissers, zwemmen de wonderlijke dieren rondjes om de pier. Je kan ze dus van dichtbij bewonderen.

Vergeet ook niet de nodige tijd te voorzien om te shoppen: de bekendste winkelstraat van Naples is 5th Avenue South. Dit is het plaatselijke walhalla voor shoppers. De straat is behoorlijk groen door de vele palmbomen. Het is er nooit chaotisch en vrijwel altijd warm, waardoor er een ontspannen sfeertje hangt. Kuier dus relaxed langs de kleurrijke panden met boetiekjes, galerijen, cafés, restaurantjes en delicatesseshops.

Dag 14: een kayak tocht door het mangrovebos van de Everglades tussen de alligators

Wij hebben voor jou een fantastische en veilige kajaktocht gereserveerd door het mooiste mangrove-ecosysteem, een moerasgebied met tunnels van takken en wortels en veel wilde dieren. De alligators liggen lekker te slapen aan de kant terwijl jij voorbij vaart, je ziet prachtige bloemen en vogels. Dit is echt volop genieten van de stilte en de natuur. De kinderen vonden het super om zich een weg te banen door de mangrove met de kajaks en intussen de alligators te observeren. Dit is een hele rustige tocht van zo’n drie uur die alle families met gemak aankunnen, onder begeleiding van een hele toffe gids die je alles kan vertellen over de fauna en flora.

Blijf je toch liever wat verder weg van de alligators? Of zijn je kinderen nog te klein voor de kajaktocht? Dan kan je de Everglades ook ontdekken met zo’n typische propellerboot. Dit kun je aangeven als je de offerte aanvraagt.

zonsondergang op de prachtige eilanden van de keys

Dag 15: Naar de Keys

Je verblijft op één van de eilanden van de Keys: Islamorada of Key Largo. Key Largo ligt met zijn prachtige witte stranden op maar een uurtje rijden vanuit Miami en is één van de eerste Keys die je tegenkomt als je richting Key West rijdt. Als je op het dromerige Islamorada verblijft, doe je er een tweetal uurtjes over.

De kinderen kunnen hier meteen genieten van het snorkelen want de onderwaterwereld is hier wonderbaarlijk. Mensen komen dan ook van ver om hier te duiken of te snorkelen.

Dag 16: Zwemmen met de dolfijnen: om nooit te vergeten !

Vandaag staat er een onvergetelijk avontuur op het programma: in een baai ga je samen met de dolfijnen en hun instructeurs zwemmen. Wij organiseren dit op een plaats waar de dolfijnen heel goed verzorgd worden en waar ook heel grondig wordt geïnvesteerd in het welzijn van de dieren in het algemeen. De uitbating is dan ook in handen van een gerenommeerde natuurbeschermingsorganisatie.

Je doet verschillende ritjes met de dolfijnen. Onze kinderen verkozen de “dorsal pull” als leukste. Daarbij werden ze meegetrokken door twee dolfijnen voor een kleine race. En ook wij vonden het een beklijvende ervaring om met deze intelligente dieren te communiceren. Dit is een ideale trip voor de hele familie. Je houdt een leuke herinnering over die jullie altijd zullen meedragen.

dag 17: Laatste nacht in Miami

Nog een laatste nachtje op South Beach in Miami. Nog eens gezellig wandelen op Ocean Drive en rusten op het strand vooraleer je weer huiswaarts keert na een fantastische rondreis. De kinderen gaan er nog lang over napraten.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 2.300 p.p. € 1.900 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 17 overnachtingen (zonder ontbijt)
  • Volgende activiteiten zijn inbegrepen in de prijs van deze rondreis: speedboot in Miami, toegang Kennedy Space Center, toegang alle parken van Magic Kingdom, toegang Seaworld, racen met de dolfijnen in Clearwater, schelpen verzamelen in Sanibel Island ,door de mangrove met de kayak in de Everglades, zwemmen met de dolfijnen.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de hotels

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis