meta_pixel
bouwsteen icon

Stel je eigen reis samen

  • Bepaal zelf je bouwstenen in New York
  • Elke bouwsteen bevat leuke activiteiten voor kinderen
  • Voeg ze toe aan je ideale reis naar New York  en stuur ons de aanvraag door
  • Wij maken voor jouw keuze een aangepaste offerte
vliegtuig icon

Rondreizen

  • Wij bedachten een citytrip op basis van onze ervaringen
  • Voeg deze toe aan jouw citytrip naar New York met kinderen en stuur ons de aanvraag door
  • Wij maken voor jouw gezin de offerte klaar
  • Uiteraard kunnen we deze citytrip nog aanpassen aan jouw wensen
Unieke ervaringen
Klimaat
Hoe werkt het?

Bij Kiddotravel stel je helemaal zelf je familievakantie samen aan de hand van onze bouwstenen. Omdat elk gezin anders is. Net dat is de kracht van onze unieke familiereizen. Met de fiets door Central Park of supporteren voor de New York Knicks? Ontdek het nu, klik hier om alle ervaringen te bekijken!

Het iconische vrijheidsbeeld is niet te missen in deze stad. Ga er met de boot naartoe, dit is een leuke manier om de mooiste foto’s te nemen van het vrijheidsbeeld en van de skyline van New York! Nog een unieke manier om deze skyline te zien, vanuit de lucht, is bovenop het Comcast Building van Rockefeller Center. Daar ligt één van de grote trekpleisters van New York: het “Top of the Rock Observation Deck”. De kinderen vinden dit geweldig!

Ontdek deze en nog veel andere ervaringen. Bouw zelf je eigen vakantie aan de hand van onze bouwstenen of bekijk onze vooropgestelde rondreizen door hier te klikken.

een gezinsvakantie op maat

Inderdaad, want Kiddotravel biedt je van die handige bouwstenen aan. Dat zijn kleine trips van een 3-tal dagen in een land hier vér vandaan. Die trips zitten bomvol coole ervaringen voor ouders met kinderen zoals hierboven vermeld. Getest en absoluut goedgekeurd door onze ‘kleine’ grote experten in eigen huis. 

Zo kies je als gezin enkel voor die trips die iedereen even cool vindt. En zo krijg je dus jouw ideale familievakantie aan elkaar. En de rest? Daar zorgt Kiddotravel wel voor!

Klimaat

New York kent een gematigd vochtig continentaal klimaat, met grote schommelingen in temperatuur. De lente en de herfst zijn goede periodes, met aangename temperaturen. In de zomer kan het gemakkelijk 30° C worden. De winter kan bar en koud zijn, zeker als de “blizzard” woedt, een sneeuwstorm.

Reisperiodes

Elke reisperiode in New York is anders, maar elke periode heeft dan ook zijn charmes. Bepaal zelf welke vakantieperiode ideaal is voor jouw gezin en geniet van een onvergetelijke citytrip naar New York met de kinderen.

KERSTVAKANTIE

Dan is het hartje winter in New York. Het kan er vriezen en sneeuwen, wat dan ook weer een leuke sfeer aan de stad kan geven. De kerstperiode is voor de Amerikanen heel belangrijk en de hele stad straalt een warme en gezellige sfeer uit. Alles is versierd en feestelijk verlicht.

KROKUSVAKANTIE

In februari en maart kant het nog koud zijn in New York en valt er regelmatig wat neerslag.

PAASVAKANTIE

De paasperiode is een goede tijd om New York met kinderen te bezoeken: aangename temperaturen, tussen de 15 à 20° C, met relatief weinig neerslag.

ZOMERVAKANTIE

In New York kan het tijdens de zomermaanden warm worden: de temperaturen kunnen tot 30° C stijgen. In augustus kan er vaak een regenbui vallen.

ALLERHEILIGEN

De herfstvakantie kan qua temperaturen vergeleken worden met de Paasvakantie: aangename temperaturen om de metropool New York te bezoeken.

 

 

 

 

Op stap met echte hip hop dansers
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Meest gestelde vragen

Hoe is het klimaat in New York?
De beste reistijd voor New York is van april tot en met september, waarin je een aangename of warme temperatuur hebt en amper tot weinig neerslag.
Tijdens welke schoolvakantie ga ik best naar New York?
De ideale reisperiode naar New York met kinderen is echt wel verschillend voor elk gezin. in combinatie met een reis naar Florida of West-USA, dan heb je al meer dan 2 weken nodig. Dan kan je uiteraard alleen maar in de zomermaanden gaan, als je kinderen ouder zijn dan 6 jaar. De andere familie houdt het liever iets korter, maar dan wel in een minder warme periode. Wij beschreven het klimaat in elke schoolvakantie.
Wat is de beste reisperiode voor New York?
De beste reisperiode voor New York is afhankelijk van jouw gezinssituatie. Maar we geven je graag enkele tips.
Wat is de munteenheid of valuta in New York?
De munteenheid is de Amerikaanse Dollar (USD).
Wat is het tijdsverschil met New York?
Normaal gesproken is er zes uur tijdsverschil tussen België en New York.
Welke inentingen heb je nodig in New York?
Amerika is gelukkig een gemakkelijk land omdat er geen vaccinaties verplicht zijn.
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis