meta_pixel
bouwsteen icon

Stel je eigen reis samen

 • Bepaal zelf je reisroute en kies bouwstenen van 2 tot 4 dagen
 • Elke bouwsteen bevat leuke activiteiten voor kinderen
 • Voeg ze toe aan je ideale reis naar Griekenland met kinderen en stuur ons de aanvraag door
 • Wij maken voor jouw uitgestippelde route een aangepaste offerte
vliegtuig icon

Rondreizen

 • Wij bedachten een reisroute op basis van onze ervaringen
 • Voeg deze toe aan jouw reis naar Griekenland met kinderen en stuur ons de aanvraag door
 • Wij maken voor jouw gezin de offerte klaar
 • Uiteraard kunnen we deze rondreis nog aanpassen aan jouw wensen
Unieke ervaringen
Klimaat
DE COOLSTE VAKANTIE BOUW JE ZELF

De kracht van onze unieke familiereizen is dat je bij Kiddotravel zelf je reis kan samenstellen aan de hand van onze avontuurlijke bouwstenen. Kies er de leukste ervaringen uit op maat van je gezin en creëer zo de authentieke rondreis die volledig bij jullie past. Afwisseling en plezier verzekerd voor zowel ouders, kinderen als tieners!

Ga trappen en happen in Athene, vaar ondergronds in de Diros grotten of word imker voor 1 dag in Nafplio!

Ontdek hier alle Griekse bouwstenen voor een coole gezinsvakantie!

GRIEKENLAND MET KINDEREN EN TIENERS

Als je op zoek bent naar de coolste gezinsvakantie in Griekenland, dan ben je bij Kiddotravel aan het juiste adres. Wij bieden tal van toffe activiteiten voor de hele familie.

Ga zwemmen tussen de zeeschildpadden, maak je eigen Griekse mozaïek, kies voor de coole combo van glamping met watervalhike of kajak en snorkel boven Romeinse villa!

Ontdek hier nog meer van onze unieke bouwstenen in Griekenland.

EEN GEZINSVAKANTIE OP JOUW MAAT

Via onze handige bouwstenen kies jij bij Kiddotravel zelf de avonturen die het best passen bij jouw unieke gezin. Elke bouwsteen is een trip van een 3-tal dagen boordevol coole reiservaringen en leuke familiehotels die wij speciaal voor gezinnen selecteerden. Mét kwaliteitsgarantie, want alle activiteiten werden getest en absoluut goedgekeurd door onze ‘kleine’ grote experten hier in eigen huis.

Griekenland is de ideale bestemming om samen met de kinderen te ontdekken: de perfecte mix tussen natuur en cultuur zorgt voor een leuke afwisseling in activiteiten en landschappen zodat het voor jong en oud een topvakantie wordt! Selecteer hier de favoriete Griekse reiservaringen voor jouw gezin en Kiddotravel gaat meteen aan de slag om jullie droomtrip met kinderen en tieners in vervulling te brengen.

 

Klimaat

Het klimaat in Griekenland op het schiereiland Peloponnesos kent een mild mediterraan klimaat met warme, droge zomers en milde, natte winters.

 • Lente (maart – mei): De lente is een aangename tijd om de Peloponnesos te bezoeken, met gemiddelde temperaturen tussen 15°C en 25°C. De natuur begint weer tot leven te komen en de zee warmt langzaam met temperaturen tussen 18°C en 22°C tegen het einde van het seizoen.
 • Zomer (juni – augustus): De zomers op de Peloponnesos zijn warm en droog, met gemiddelde dagelijkse temperaturen die variëren van 30°C tot 35°C. De zeewatertemperatuur varieert tussen 22°C en 26°C, wat perfect is voor zwemmen en watersportactiviteiten met de kinderen.
 • Herfst (september – november): De herfst is ook een mooie periode om te reizen, met gemiddelde temperaturen tussen 20°C en 30°C. De zee blijft aangenaam warm, waardoor het nog steeds mogelijk is om te zwemmen en te genieten van de kust.
 • Winter (december – februari): De winters zijn mild in vergelijking met veel andere Europese bestemmingen. Gemiddelde temperaturen variëren tussen 10°C en 15°C. De zee koelt af tot 15°C, wat te koud is om comfortabel te zwemmen.
Reisperiodes

De beste reistijd om Griekenland met kinderen te bezoeken is van mei tot oktober om samen te genieten van de milde temperaturen.

 • Lente (maart – mei): aangename temperatuur, bloeiende natuur en kleurrijke landschappen.
 • Zomer (juni – september): warme zonnige dagen, ideale zeetemperatuur en levendige sfeer in de dorpjes.
 • Herfst (september – november):  zachte temperaturen, milde zee voor zwemmen en culinaire hoogtepunten met oogstfestivals.
 • Winter (december – februari): milde winters met beperkte neerslag in vergelijking met noordelijke regio’s.

Elk seizoen heeft zijn eigen charme en biedt reizigers verschillende ervaringen in Griekenland dus alles hangt af van de persoonlijke voorkeuren van jullie gezin.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis