HOE JE VLUCHT BOEKEN?

Naast je volledige reis ter plaatse, kan Kiddotravel ook je vliegticket regelen. We gaan op zoek naar de beste vluchten voor jou en zorgen dat die mooi aansluiten op de reisroute die je gekozen hebt. In het geval van een tijdswijziging of vertraging kunnen wij je direct assisteren om je route weer op je vlucht te laten aansluiten.

Contacteer ons gerust om een passend vluchtvoorstel te ontvangen of kies eerst je bestemming.

 

 

Je kan ook zelf je tickets boeken

Misschien boek je jouw vlucht liever zelf? Zo kan je nog meer zelf bepalen wat voor jullie de meest gunstige vlucht is. Heb je geboekt, zet dan de gegevens in de aanvraag die je ons bezorgt. Dan passen wij ons voorstel aan en zorgen dat dit aansluit op je vluchten.

 

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Concept

Kies een bestemming

Kies een bestemming of laat u inspireren door onze modules en onze blog

bouwsteen icon

Stel uw reis samen door te kiezen uit onze modules

Stel uw reis samen door te kiezen uit onze modules

Maak vrijblijvend uw reisplan

Plaats uw modules in de winkelwagen en verstuur ze. Wij stellen vrijblijvend een reisvoorstel voor u op.

vliegtuig icon

Op reis!

Het aftellen begint zodra u ons voorstel accepteert. We bereiden je reis van A tot Z voor en we boeken alle accommodaties en activiteiten voor je.

Waarom kiezen voor KiddoTravel

 • Coole vakanties voor coole kids.

  Wij zetten onze kennis en ervaring met onze eigen kinderen in voor jouw vakantie met kinderen. Het resultaat? Spannende routes die precies zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van jouw gezin. Kindvriendelijke accommodaties zijn onze prioriteit.

   

 • Op maat van elk individueel gezin

  Elk gezin is anders, dat weten wij. Daarom werken we met bouwstenen. Je kan samen met je gezin zelf de ideale vakantie met kinderen uitdenken. Dat doe je door die activiteiten en plaatsen te kiezen die jullie leuk vinden.

 • Zorgeloze reis van A tot Z

  Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie met kinderen tot in de puntjes geregeld is. Wij zorgen voor alle reservaties ter plaatse van activiteiten, accommodaties of verplaatsingen.

Thailand
op de tuk tuk met kinderen
Wij wilden graag dit jaar samen een actieve vakantie doen. Onze reisgids in Chiang Mai was een super toffe Thaise, die ons direct deed thuis voelen in...
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis