wij delen onze passie voor reizen

Wij zijn Liesbeth en Geert. Wij hebben een bijzonder grote passie voor reizen. En uit die passie is Kiddotravel geboren. Zo kunnen we onze passie delen met anderen.

Ontdek ons concept op video

Reizen is voor ons dé ultieme manier om te genieten en de wereld te ontdekken. Maar het was lang ook een gedroomde manier om even te ontsnappen uit het jachtige zakenleven waarin wij vertoefden. De voorbije twintig jaar werkten wij immers allebei in leidinggevende functies bij verschillende internationale bedrijven. Zo bouwden we heel wat ervaring op in organisatie, management, toerisme en marketing.

De eerste personen met wie we onze passie voor reizen deelden, waren onze drie zonen die nu 14, 12 en 8 jaar zijn. Zo maakten we samen met hen al enkele fantastische reizen.

Door onze drukke jobs hadden we geen tijd om onze reizen zelf helemaal van A tot Z uit te stippelen. Bovendien vonden we het veiliger om met een organisatie te werken die de situatie in een bepaald land goed kent en ons zeker goede accommodaties kon aanbevelen. Maar in onze zoektocht naar de ideale reis kwamen we vaak bedrogen uit. Veel bedrijven kunnen een goede vakantie organiseren, maar slechts weinigen zijn écht gespecialiseerd in het samenstellen van een aangepaste reis voor gezinnen met kinderen. De meeste organisaties bieden rondreizen aan met de highlights van een land. De kinderen moeten maar volgen en de hotels zijn niet altijd aangepast aan hun noden en wensen.

Plots was het plaatje helemaal duidelijk: dít is wat wij willen doen. We hebben de passie, maar ook de ervaring in het toerisme én de lokale contacten in huis om boeiende reizen voor gezinnen met kinderen te organiseren. De landen die we aanbieden hebben we zelf afgereisd op zoek naar activiteiten waar jouw kinderen dol op zullen zijn. Ze zijn namelijk uitgeprobeerd en goedgekeurd door andere kinderen: onze drie zonen. Daarnaast hebben we een waakzaam oog voor de accommodaties voor gezinnen met families.

Wat wij al reizend opmerkten, is dat elk lid van onze familie andere wensen heeft op vakantie. De ene wil het rustig aan doen en chillen op een mooi strand, de ander wil actief zijn en ziplinen door de jungle. Daarom ontwikkelden we een nieuw concept: de bouwstenen. Daarmee bouw je – samen met je gezin – zelf de coolste vakantie op het ritme van jouw gezin. En zo kunnen ouders én kinderen een fantastische reis maken waarover ze nog heel lang zullen spreken.

Concept

Kies een bestemming

Kies een bestemming of laat u inspireren door onze modules en onze blog

bouwsteen icon

Stel uw reis samen door te kiezen uit onze modules

Stel uw reis samen door te kiezen uit onze modules

Maak vrijblijvend uw reisplan

Plaats uw modules in de winkelwagen en verstuur ze. Wij stellen vrijblijvend een reisvoorstel voor u op.

vliegtuig icon

Op reis!

Het aftellen begint zodra u ons voorstel accepteert. We bereiden je reis van A tot Z voor en we boeken alle accommodaties en activiteiten voor je.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Waarom kiezen voor KiddoTravel

 • Coole vakanties voor coole kids.

  Wij zetten onze kennis en ervaring met onze eigen kinderen in voor jouw vakantie met kinderen. Het resultaat? Spannende routes die precies zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van jouw gezin. Kindvriendelijke accommodaties zijn onze prioriteit.

   

 • Op maat van elk individueel gezin

  Elk gezin is anders, dat weten wij. Daarom werken we met bouwstenen. Je kan samen met je gezin zelf de ideale vakantie met kinderen uitdenken. Dat doe je door die activiteiten en plaatsen te kiezen die jullie leuk vinden.

 • Zorgeloze reis van A tot Z

  Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie met kinderen tot in de puntjes geregeld is. Wij zorgen voor alle reservaties ter plaatse van activiteiten, accommodaties of verplaatsingen.

Thailand
op de tuk tuk met kinderen
Wij wilden graag dit jaar samen een actieve vakantie doen. Onze reisgids in Chiang Mai was een super toffe Thaise, die ons direct deed thuis voelen in...
Thailand
Ik kan deze reis echt aanraden aan iedereen zowel jong als oud want ik en mijn gezin hebben echt de tijd van ons leven gehad. Mijn favoriete activitei...
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis