Op rondreis door Amerika met je kinderen

Heeft dat niet wat veel voeten in de aarde? Tja, de kinderen zijn alvast dolenthousiast. Maar hoe pak je dat precies aan, zo’n familiereis in Amerika? De ene wil het zus, de andere zo. Plus: je hebt geen idee van wat een rondreis in Amerika met je kind te bieden heeft.

Wat dacht je van racen op zee met de dolfijnen? Of met de kayak tussen de alligators van de Everglades glijden? Supercool, toch? En ja, ook superveilig! Dat hebben wij bij Kiddotravel zelf met onze kinderen voor jou uitgetest.

En zo vind je op onze website nog tal van unieke ervaringen, helemaal goedgekeurd voor een rondreis door Amerika met kinderen. We noemen ze onze ‘bouwstenen’, die deel uitmaken van het unieke reisconcept van Kiddotravel.

Een vakantie in Amerika met kids op maat!

Want bij ons stel je zelf je familiereis naar Amerika samen, op maat van je gezin. Het is heel simpel: je kiest alle bouwstenen die je maar leuk vindt en je verbindt die vervolgens met elkaar. In een mum van tijd is je unieke rondreis door Amerika met de kinderen klaar!

Bij Kiddotravel zorgen wij voor al de rest, zoals tickets en reserveringen. Zo kan jij met een gerust hart op familiereis door Amerika vertrekken.

Waarom kiezen voor KiddoTravel

 • Coole vakanties voor coole kids.

  Wij zetten onze kennis en ervaring met onze eigen kinderen in voor jouw vakantie met kinderen. Het resultaat? Spannende routes die precies zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van jouw gezin. Kindvriendelijke accommodaties zijn onze prioriteit.

   

 • Op maat van elk individueel gezin

  Elk gezin is anders, dat weten wij. Daarom werken we met bouwstenen. Je kan samen met je gezin zelf de ideale vakantie met kinderen uitdenken. Dat doe je door die activiteiten en plaatsen te kiezen die jullie leuk vinden.

 • Zorgeloze reis van A tot Z

  Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie met kinderen tot in de puntjes geregeld is. Wij zorgen voor alle reservaties ter plaatse van activiteiten, accommodaties of verplaatsingen.

Interesse?
Vul dan gerust onderstaand formulier in en wij nemen binnen de 3 werkdagen contact.

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  Kies een bestemming

  Kies een bestemming of laat je inspireren door onze bouwstenen en blog.

  Stel je reis samen met bouwstenen

  Combineer korte trips van 3 dagen met een leuke activiteit in verwerkt om samen met de kinderen te beleven.

  Een vrijblijvend voorstel

  Stop je bouwstenen in het winkel- mandje en stuur dat door. Wij werken een vrijblijvend reisvoorstel uit.

  En reizen maar!

  Nadat je ons voorstel goedkeurde, kan je beginnen aftellen. Je reis is volledig voorbereid, alle leuke activiteiten en accommodaties zijn gereserveerd.

  Referenties

  Thailand
  op de tuk tuk met kinderen
  Wij wilden graag dit jaar samen een actieve vakantie doen. Onze reisgids in Chiang Mai was een super toffe Thaise, die ons direct deed thuis voelen in...
  Thailand
  Ik kan deze reis echt aanraden aan iedereen zowel jong als oud want ik en mijn gezin hebben echt de tijd van ons leven gehad. Mijn favoriete activitei...
  Inspiratie nodig

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Jullie reis
  bouwblokken, nachten
  Bekijk mijn reis