meta_pixel
bouwsteen icon

Stel je eigen reis samen

 • Bepaal zelf je reisroute en kies bouwstenen van 2 tot 4 dagen
 • Elke bouwsteen bevat leuke activiteiten voor kinderen
 • Voeg ze toe aan je ideale reis naar Slovenië met kinderen en stuur ons de aanvraag door
 • Wij maken voor jouw uitgestippelde route een aangepaste offerte
vliegtuig icon

Rondreizen

 • Wij bedachten een reisroute op basis van onze ervaringen
 • Voeg deze toe aan jouw reis naar Slovenië met kinderen en stuur ons de aanvraag door
 • Wij maken voor jouw gezin de offerte klaar
 • Uiteraard kunnen we deze rondreis nog aanpassen aan jouw wensen
Unieke ervaringen
Klimaat
DE COOLSTE VAKANTIE BOUW JE ZELF

De kracht van onze unieke familiereizen is dat je bij Kiddotravel zelf je reis kan samenstellen aan de hand van onze avontuurlijke bouwstenen. Kies er de leukste ervaringen uit op maat van je gezin en creëer zo de authentieke rondreis die volledig bij jullie past. Afwisseling en plezier verzekerd voor zowel ouders, kinderen als tieners!

Vaar met de gondel naar Bled-eiland en slaap in een boomhut met jacuzzi, ontmoet magische witte paarden of ga ziplinen in de Julische Alpen.

Ontdek hier alle sloveense bouwstenen voor een coole gezinsvakantie!

SLOVENIË MET KINDEREN EN TIENERS

Als je op zoek bent naar de coolste gezinsvakantie in Slovenië, dan ben je bij Kiddotravel aan het juiste adres. Wij bieden tal van toffe activiteiten voor de hele familie.

Geniet heerlijk op de hertenboerderij, ga suppen op het meer van Bohinj, trek op avontuurlijke aquatrekking met gans het gezin of kies voor hiken tussen bossen en alpenweiden.

Ontdek hier nog meer van onze unieke bouwstenen in Slovenië.

EEN GEZINSVAKANTIE OP JOUW MAAT

Via onze handige bouwstenen kies jij bij Kiddotravel zelf de avonturen die het best passen bij jouw unieke gezin. Elke bouwsteen is een trip van een 3-tal dagen boordevol coole reiservaringen en leuke familiehotels die wij speciaal voor gezinnen selecteerden. Mét kwaliteitsgarantie, want alle activiteiten werden getest en absoluut goedgekeurd door onze ‘kleine’ grote experten hier in eigen huis.

Slovenië is de ideale bestemming om samen met de kinderen te ontdekken: de perfecte mix tussen natuur en cultuur zorgt voor een leuke afwisseling in activiteiten en landschappen zodat het voor jong en oud een topvakantie wordt! Selecteer hier de favoriete Sloveense reiservaringen voor jouw gezin en Kiddotravel gaat meteen aan de slag om jullie droomtrip met kinderen en tieners in vervulling te brengen.

 

Klimaat

Slovenië kan je onderverdelen in 3 verschillende klimaatzones:

 • In het Zuiden aan de kust heerste een mediterraan klimaat, waardoor je het ganse jaar door kan rekenen op milde tempraturen. In de zomer is het hier gemiddeld zo’n 24 graden.
 • Het binnenland kent een gematigd zeeklimaat, met strenge winters en in de zomer temperaturen die variëren tussen van gemiddeld 20 tot 30 graden.
 • Het noorden in de Julische Alpen wordt gekenmerkt door een gematigd landklimaat. Hier kan je in de winter komen skiën maar in de zomer genieten van een aangename 20 graden.

Slovenië is een groen land waar dus af en toe wat regen moet vallen om deze prachtige natuur te voeden. Aan de kust valt de meeste neerslag in de herfst, in het binnenland in de zomer en in de bergen vooral in de wintermaanden.

Reisperiodes

De beste reistijd voor Slovenië met kinderen is van mei tot oktober om samen te genieten van de milde temperaturen.

 • Lente > aangename temperaturen, relatief weinig neerslag en natuur in volle bloei
 • Zomer > warme temperaturen zorgen voor ideaal zwemweer – hoogseizoen
 • Herfst > milde temperaturen en natuur in prachtige herfstkleuren
Kids Lake Bohinj
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis