meta_pixel

Unieke zomervakantie met kinderen

Op zomervakantie met de kinderen gaan is niet altijd zo ideaal. Ofwel is de reis niet spannend genoeg voor jouw kritische kroost. En begint die zich algauw te vervelen. Ofwel geraak je zelf niet verder dan de rand van een overvol zwembad. Bewijs van een net iets te kindvriendelijke zonvakantie misschien?

Hoe zou het zijn als jullie de coolste zomervakantie met de kinderen ooit konden beleven? Als jullie samen als gezin de ene topervaring na de andere zouden delen? Een zonvakantie met kinderen in een ver land. Waar jullie samen zorgeloos van het avontuur genieten.

Dat is dus helemaal hoe Kiddotravel een zonvakantie met kinderen ziet. Als unieke totaalbeleving.

Kindvriendelijke zonvakantie op maat

Kiddotravel biedt de ideale oplossing voor een supergeslaagde zomervakantie met kinderen. Hun geheim? Een kindvriendelijke zonvakantie op maat. En die stel je helemaal zelf samen!

Je kiest jouw vakantie door bouwstenen met elkaar te verbinden. Elke bouwsteen is een trip van enkele dagen, door Kiddotravel zelf samengesteld én uitgetest. Elke trip zit boordevol speciale reiservaringen om jouw kindvriendelijke zonvakantie mee te vullen.

Zo ben je er dus helemaal zeker van dat jouw zomervakantie met de kinderen voor iedereen even spannend zal zijn. Vul je valies al maar, Kiddotravel doet de rest!

Waarom kiezen voor KiddoTravel

 • Coole vakanties voor coole kids.

  Wij zetten onze kennis en ervaring met onze eigen kinderen in voor jouw vakantie met kinderen. Het resultaat? Spannende routes die precies zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van jouw gezin. Kindvriendelijke accommodaties zijn onze prioriteit.

   

 • Op maat van elk individueel gezin

  Elk gezin is anders, dat weten wij. Daarom werken we met bouwstenen. Je kan samen met je gezin zelf de ideale vakantie met kinderen uitdenken. Dat doe je door die activiteiten en plaatsen te kiezen die jullie leuk vinden.

 • Zorgeloze reis van A tot Z

  Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie met kinderen tot in de puntjes geregeld is. Wij zorgen voor alle reservaties ter plaatse van activiteiten, accommodaties of verplaatsingen.

Interesse?
Vul dan gerust onderstaand formulier in en wij nemen binnen de 3 werkdagen contact.

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  Concept

  Kies een bestemming

  Kies een bestemming of laat je inspireren door onze bouwstenen en ons blog.

  bouwsteen icon

  Stel je reis samen

  Stel je familiereis zelf samen door te kiezen uit onze bouwstenen.

  Maak vrijblijvend je reisplan

  Plaats je modules in de winkelmand en verstuur ze. We stellen dan vrijblijvend een reisvoorstel voor u op.

  vliegtuig icon

  Op reis!

  Het aftellen begint zodra je ons reisvoorstel accepteert. We bereiden je reis van A tot Z voor en we boeken alle accomodaties en activiteiten voor jou.

  Referenties

  Thailand
  op de tuk tuk met kinderen
  Wij wilden graag dit jaar samen een actieve vakantie doen. Onze reisgids in Chiang Mai was een super toffe Thaise, die ons direct deed thuis voelen in...
  Thailand
  Ik kan deze reis echt aanraden aan iedereen zowel jong als oud want ik en mijn gezin hebben echt de tijd van ons leven gehad. Mijn favoriete activitei...
  Inspiratie nodig?

  Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Jullie reis
  bouwblokken, nachten
  Bekijk mijn reis