meta_pixel
bouwsteen icon

Stel je eigen reis samen

 • Bepaal zelf je reisroute en kies bouwstenen van 2 tot 4 dagen
 • Elke bouwsteen bevat leuke activiteiten voor kinderen
 • Voeg ze toe aan je ideale reis naar Montenegro en stuur ons de aanvraag door
 • Wij maken voor jouw uitgestippelde route een aangepaste offerte
vliegtuig icon

Rondreizen

 • Wij bedachten een reisroute op basis van onze ervaringen
 • Voeg deze toe aan jouw reis naar Montenegro en stuur ons de aanvraag door
 • Wij maken voor jouw gezin de offerte klaar
 • Uiteraard kunnen we deze rondreis nog aanpassen aan jouw wensen
Unieke ervaringen
Klimaat
DE COOLSTE VAKANTIE BOUW JE ZELF

De kracht van onze unieke familiereizen is dat je bij Kiddotravel zelf je reis kan samenstellen aan de hand van onze avontuurlijke bouwstenen. Kies er de leukste ervaringen uit op maat van je gezin en creëer zo de authentieke rondreis die volledig bij jullie past. Afwisseling en plezier verzekerd voor zowel ouders, kinderen als tieners!

Ga vogels spotten op het meer van Skadar, op jeepsafari door het Durmitor gebergte, canyoning in de Nevidio kloof of familierafting op de Tara rivier.

Ontdek hier alle Montenegrijnse bouwstenen voor een coole gezinsvakantie!

montenegro MET KINDEREN EN TIENERS

Als je op zoek bent naar de coolste familiereis in Montenegro, dan ben je bij Kiddotravel aan het juiste adres. Wij bieden tal van toffe activiteiten voor de hele familie.

Met de speedboot naar de blauwe grotten in Kotor, glamping in Skadar Lake National Park, tuimel als een tornado over de Tarakloof of kies voor een leuke kookworkshop op de boerderij.

Ontdek hier nog meer van onze unieke bouwstenen in Montenegro voor gans het gezin!

EEN GEZINSVAKANTIE OP JOUW MAAT

Via onze handige bouwstenen kies jij bij Kiddotravel zelf de avonturen die het best passen bij jouw unieke gezin. Elke bouwsteen is een trip van een 3-tal dagen boordevol coole reiservaringen en leuke familiehotels die wij speciaal voor gezinnen selecteerden. Mét kwaliteitsgarantie, want alle activiteiten werden getest en absoluut goedgekeurd door onze ‘kleine’ grote experten hier in eigen huis.

Montenegro is een fantastische bestemming om met kinderen te bezoeken. Laat je betoveren door de adembenemende landschappen met prachtige bergen, kristalheldere meren en een schilderachtige kustlijn. Verken dit land via diverse avontuurlijke activiteiten die jong en oud zullen bekoren. Een perfecte mix van natuur, cultuur, avontuur en ontspanning die het ideaal maakt voor een onvergetelijke gezinsvakantie!

Selecteer hier de favoriete reiservaringen voor jouw gezin in Montenegro!

Montenegro heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters, waardoor het het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming is voor gezinnen.

 • In de lente (maart – mei) bloeit de natuur op met gemiddelde temperaturen tussen 15°C en 25°C, terwijl de zee langzaam opwarmt tot 18°C – 22°C.
 • De zomer (juni – augustus) biedt warme en droge dagen met temperaturen tussen 30°C en 35°C, perfect voor zwemmen in de zee, die tussen 22°C en 26°C ligt.
 • De herfst (september – november) blijft aangenaam met temperaturen tussen 15°C en 25°C en een nog steeds warme zee.
 • Zelfs in de milde winters (december – februari), met temperaturen tussen 10°C en 15°C, kan Montenegro aan de kust aantrekkelijk zijn vanwege beperkte neerslag en een rustigere sfeer. In de bergen ligt er dan volop sneeuw.

Voor gezinnen is de periode tussen mei en oktober ideaal, wanneer milde temperaturen samengaan met een bruisende sfeer tal van leuke activiteiten.

Vogels spotten op het meer van Skadar
Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis