meta_pixel

Recensies

Portugal
Familie Leujeune geniet van Portugal
2e keer voor ons met Kiddotravel en nog steeds top! Na Florida kozen we voor een Roadtrip in Portugal. De aangeboden activiteiten waren zeer divers: canyoning, surfen, varen. Kortom, ik raad het aan!
Canada
Familierafting in Canada
Zonet 16 fantastische dagen achter de rug in Oost-Canada. Deze trip werd een succes door de goede organisatie van Kiddotravel. Met de ganse familie genoten we van de verschillende steden, het raften, de tochten met een ranger, de natuur,…
Thailand
Familie Norre geniet aan de Thaise kust
We zijn terug thuis na een (eerlijk) fantastische trip in Thailand, een meesterwerkje op maat voor ons gemaakt door KiddoTravel. We wonen in Dubai maar vanaf het eerste contact voelde alles goed aan.
West-USA
Fietsen in Zion National Park
Onvergetelijke 17 daagse reis naar de westkust van USA mogen beleven ! De eerste keer dat de kinderen na een 10 tal dagen op reis niet naar huis verlangden, dat zegt genoeg. Alles werd door Kiddo Travel tot in de puntjes geregeld zodat we het maximum haalden uit onze rondreis en een gevarieerde 17 daagse beleefden.
Costa Rica
Familie Swennen geniet van Costa riva
Wij hebben dankzij Kiddotravel kunnen genieten van een onvergetelijke reis door Costa Rica. Een prachtig land om te ontdekken. De activiteiten waren super geregeld en een absolute meerwaarde tijdens deze rondreis.
Florida
Familie Moerman bij Disney World
Van de eerste telefoon veel vertrouwen gehad in Liesbeth en haar team. De verwachtingen werden alleen maar ingelost bij het maken van onze reis naar Florida met onze 2 kids. Een aanrader!
1 2 3 4 5 6 7 8
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis