Recensies

Zuid-Afrika
Ik ben niet de meest avontuurlijke reiziger, maar dankzij Liesbeth en KiddoTravel hebben mijn kinderen in ikzelf een zorgeloze 'roadtrip' kunnen beleven in een prachtig stukje Zuid Afrika. Van het plannen op voorhand (met de nodige keuzevrijheid), de gedetailleerde 'roadmap' tot de erg mooie lodges ter plaatse, alles was tot in de puntjes verzorgd.
Zuid-Afrika
In augustus hebben we met ons 4tjes genoten van een prachtige rondtrip in Zuid-Afrika. Liesbeth had alles perfect uitgestippeld en we werden verwend in zorgvuldig uitgekozen lodges waar we telkens hartelijk ontvangen werden. De geplande excursies waren steeds topdagjes voor ons en onze kids (8&10). We zijn nog steeds onder de indruk van de natuur als we ons fotoboek openslaan. We beseffen nu hoe verwend we zijn dat we de big 5 hebben gespot in Kruger op een halve dag Safari . Dit smaakt naar meer Kiddotravel !
Thailand
Aangezien ik alleen op reis ging met mijn 2 kinderen van 12 en 10jaar, was ik op zoek naar een formule waarbij wij als gezin flexibel en vrij konden reizen, maar wel georganiseerd van thuis uit zodat ik ter plaatse volop kon genieten. En dat was het ook. Genieten. De reis was een perfecte mix van cultuur en natuur - de activiteiten waren zeer goed uitgestippeld (voormiddag en namiddag tijd om te rusten) en de organisatie van Kiddotravel was tot in de puntjes verzorgd : zeer kwalitatieve hotels en uiterst betrouwbare gidsen en chauffers ter plaatse. Een echte aanrader voor jong en oud
Zuid-Afrika
Wij zijn met ons gezin (met 2 kinderen van 5 en 7 jaar) naar Zuid-Afrika gegaan met KiddoTravel. Liesbeth weet wat kinderen én ouders willen op vakantie! Ze begeleidt je goed in het uitstippelen van de route en heeft ook veel oog voor de overnachtingsmogelijkheden (leuke hotelletjes, luxe tent,...). Alles was heel goed geregeld, mooie ervaringen en een prachtig land! Absoluut een aanrader: zowel Zuid-Afrika als KiddoTravel. Wij zijn alvast fan!!
Thailand
We maakten in augustus een geweldige 14-daagse rondreis in Thailand met ons zoontje van 6 jaar. Gevlogen op Bangkok met Thai Airways, door met een binnenlandse vlucht van Asia Air naar Chiang Mai. Van Chiang Mai naar Chiang Rai, daarna naar Bangkok gevolgd door Kanchanaburi en Hua Hin en op de laatste dag een dagtrip naar Koh Talu. Het ritme van 2-3 dagen per locatie was perfect. Het gaf ons de momenten van rust en lekker zwemmen bij ons hotel gecombineerd met geweldige uitstappen.
Costa Rica
De reis die we deze zomer gemaakt hebben was werkelijk fantastisch. Alles was prima georganiseerd en de uitstappen waren zowel voor ons als voor de kinderen super. Wij hebben een heel leuke vakantie gehad in een land dat echt de moeite waard is. Kiddotravel heeft het prima gedaan!!! En Costa Rica is een echte aanrader.
1 2 3
Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis