Recensies

Florida
Al enkele weken terug van onze 19-daagse rondreis door Florida én nog steeds aan het nagenieten van deze fan-tas-tische vakantie met ons gezin (met een dochter van 14 en een zoon van 12 jaar)! Hiervoor moet je een beetje geluk hebben met het weer, verkeer en alle omstandigheden die je niet kan plannen, maar natuurlijk staat of valt zo’n reis ook al met een goede voorbereiding. Hiervoor zit je helemaal goed bij Kiddotravel!
Zuid-Afrika
Net terug van onze reis naar Zuid-Afrika. Wat een heerlijke reis hebben we gehad. Top om dit samen met de kinderen te beleven. Voor ons de eerste keer buiten de Europese grenzen dus toch wel een onderneming. Hiervoor toch ook zeker een dankwoord aan Kiddotravel! We logeerden op bijzondere plekken (b&b, tent, guesthouses, hotelletjes), elk met hun eigen karakter. Ook alles wat we vooraf hadden gepland, liep zoals afgesproken. Fijn om vooraf toch wel wat zekerheden te hebben wanneer je, éénmaal met je auto de luchthaven uitrijdt, er een nieuwe wereld opengaat en er toch wel wat onbekende dingen op je afkomen. We hebben er echt van genoten. Pilanesberg en Krugerpark waren geweldig, maar ook de plekken aan de Indische Oceaan vonden we top. Het was net die afwisseling tijdens deze reis die ons elke keer weer verwonderde. En na deze ervaring smaakt dit natuurlijk naar meer!
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika was geweldig! We krijgen er maar niet genoeg van... Mooie landschappen, zoveel dieren, de bevolking en de 12 parels van logementen. Wat hebben we genoten met ons gezinnetje Bedankt voor deze onvergetelijke reis!
Florida
Net terug van een rondreis door het prachtige Florida. 17 dagen fun en verwondering . Schitterende trip waarbij leuke steden afgewisseld werden met prachtige strandlocaties .De bijhorende activiteiten maakten het plaatje helemaal af. Het zwemmen met de dolfijnen op de Keys was het hoogtepunt . Heel erg bedankt aan Kiddo Travel voor de vlekkeloze organisatie zodat wij ten volle van de vakantie konden genieten . We houden met het gezin een super herinnering over aan deze reis .
Florida
We zijn met ons gezin van 2 volwassenen en 3 kinderen (jongens van 12j,9j en 6j) terug van een 14 daagse rondreis door Florida. We hebben voor dit concept gekozen omdat het de stap om verre reizen met kinderen voor ons vergemakkelijkte en we met een gerust gemoed deze fantastische reis durfden maken. En dat is in alle opzichten zeer geslaagd!
FLORIDA
Net terug van een rondreis in Florida en enorm genoten van alle leuke activiteiten, met als topper het kayakken en de airboat tussen de aligators. Ook de pretparken, het Kennedy Space Center en het zwemmen met de dolfijnen vielen in de smaak! Prima organisatie, goede opvolging en fantastische persoonlijke app waarin de hele reis van naaldje tot draadje dag per dag beschreven staat. Liesbeth zorgt voor een toffe zorgeloze vakantie aangepast aan jouw wensen! Een echte aanrader!
1 2
Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis