meta_pixel

Recensies

Emiraten
Ongelooflijke reis naar Dubai gemaakt met Kiddotravel. Superpersoonlijke voorbereiding met Liesbeth om echt een reis op maat te maken. Zeer afwisselend programma, fantastische activiteiten en ervaringen, alles piekfijn geregeld ter plaatse. Voor de kinderen een top ervaring waarbij ze van elke dag en activiteit volop hebben genoten!
Thailand
Supertoffe manier om met kids op reis te gaan! De mensen van Kiddotravel maken een plan op maat en regelen alles tot in de puntjes! Van de olifanten in Chiang Mai met de nachttrein naar het levendige Bangkok, via de River Kwai naar het Nationaal park met zijn rijke aanbod aan tropische dieren om dan op het einde te gaan uitrusten aan de stranden van Hua Hin. Heerlijk!
Kroatië
We zijn net terug van een fantastische reis in Kroatië. Ideale balans tussen ontspanning en activiteiten voor ons gezin, perfect uitgestippeld door Liesbeth en haar team!
Costa Rica
In juli 2022 hebben wij met ons gezin een rondreis gemaakt in Costa Rica. We hebben prachtige natuur gezien en héél veel mooie dieren. De kinderen waren echt heel enthousiast. We vonden de reis een mooie afwisseling tussen verschillende soorten natuur (bergen, strand, jungle,...), verschillende activiteiten (wandelen, varen met de boot, ziplinen,...) en ook van verschillende klimaten (tropische hitte tot aangename temperaturen in de bergen).
Zuid-Afrika
Geweldige familievakantie die tot in de puntjes geregeld was. TOP!
Italië
Hele fijne vakantie gehad in Italië dankzij Kiddotravel!! De ondergrondse rondleiding in Napels, relaxen in Parco Negombo in Ischia, de wandeltocht langs de Amalfikust, en raften op de Tanagro rivier: het waren écht superleuke activiteiten voor groot én klein! Allemaal netjes overzichtelijk ook in de superfijne app waar je alles perfect kan meevolgen en waardoor je precies geraakt waar je moet zijn! Merciiiiii!
1 2 3 4 5 6 7
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis