Recensies

Wiest-USA
review familie Mannes
We waren op zoek naar een verre, avontuurlijke én kindvriendelijke vakantie. Voor onze kinderen zou dit de eerste vliegreis reis worden…spannend dus!Via wat zoekwerk op internet hebben we Kiddotravel gekozen om samen deze reis uit te stippelen. Ze zijn heel toegankelijk, makkelijk bereikbaar, flexibel,... Ze doen wat ze zeggen: maatwerk bieden voor een perfecte familievakantie!Voor deze eerste reis was West-USA voor ons de ideale bestemming omwille van de combinatie van natuur, cultuur, ontspanning, avontuur én een taal die ook de kinderen kunnen spreken. Dankzij de mooi uitgestippelde route, het overzichtelijke roadbook met de hotels en activiteiten (dat we geruime tijd vooraf al kregen),… waren we goed voorbereid. Ter plaatsen was alles tot in de puntjes geregeld, het roadbook was handig, de hotels waren top, ... De kinderen (8, 10 en 12 jaar) vonden de reis AMAZING ;-) en als ouders hebben we natuurlijk ook 2 weken genoten van deze zorgeloze familiereis en het prachtige avontuur door West-USA.Een herinnering voor het leven. We kijken al uit naar onze volgende reis!
Kroatië
"Het klikte direct met Liesbeth en ik voelde me in vertrouwen om haar onze reis te laten samenstellen. Ze begreep goed wat onze verwachtingen waren en hebben dankzij haar een fantastische reis gehad! Bedankt Liesbeth ! We zullen je nog contacteren voor toekomstige reizen! Groetjes en bedankt voor alles"
Costa Rica
"Tijdens de maand december 2021 en januari 2022 zijn we met KiddoTravel naar Costa Rica geweest. De kerst- en nieuwjaarsdagen aan de andere kant van de wereld beleven… toch iets speciaals. Onze reis werd vooraf door Liesbeth en haar team mooi uitgestippeld. We vonden het een meerwaarde dat we deze avonturenreis alleen met ons gezin konden maken. Zelf de rondrit beleven met een eigen huurauto is top. We kregen een handige en bruikbare travel app waardoor we telkens goed wisten waar en wanneer we ergens heen moesten. Elke lodge die we bezochten had zijn eigenheid en zijn troeven. Zowel natuur en avontuur waren de twee grote peilers in deze reis. Onze twee kinderen Emma 17 jaar en Emiel 12 jaar hadden de tijd van hun leven, maar ook wij. Zeker het raften en ziplinen heeft onze grenzen doen verleggen. Na deze 15 daagse reis kunnen we wel zeggen dat we het leven in en rond Costa Rica geproefd hebben. Ongelooflijke ervaringen die ze ons niet meer kunnen afpakken en die we meedragen als prachtige en kostbare herinneringen. Pura Vida."
Zuid-Afrika
Zuid-Afrika olifant
"Liesbeth luisterde naar wat we wilden en heeft een geweldige vakantie samengesteld voor ons. De vakantie overschreed zelfs al onze verwachtingen! Alles, van het overleg en de digitale documenten tot het hotel en de activiteitenselectie, waren beter dan al onze andere reiservaringen. Zeker aan te raden!"
Kroatië
"Net terug van rondreis in Kroatië samengesteld door Liesbeth en haar team. Zowel over het overleg vooraf, persoonlijke inbreng en begeleiding ter plaatse zijn wij uiterst tevreden. Leuke activiteiten tijdens een op maat gemaakte rondreis. Aanrader voor wie met kinderen reist en graag een active vakantie plant."
Kroatië
"Begin juli zijn wij met onze 2 tienerzonen naar Kroatië geweest. Liesbeth heeft ons een gevarieerd en avontuurlijk programma opgemaakt. De app waarop je van dag tot dag de reis kan volgen, zorgde ervoor dat de jongens voor de eerste keer heel betrokken waren bij de planning en wat we gingen doen. Zalig! Wat maakt deze reis bijzonder? Kiddotravel slaagt erin om de balans tussen genieten en actie in balans te houden: iedereen happy. De toppers voor onze tieners waren kayak, zipline tour en het truffel jagen. Buitengewone ervaringen dankzij de omgeving en de uitstekende gidsen :-)"
1 2 3 4 5
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis