Recensies

Florida
Super tevreden over zowel planning als begeleiding tijdens onze reis. Onze reis naar Florida die normaal van 9/3 tem 27/3 zou doorgaan liep niet volledig van een leien dakje owv de coronaproblematiek. Maar dankzij de goede planning van liesbeth hebben we toch nog een hele mooie vakantie gehad die jammer genoeg wat vroeger beëindigd moest worden. We hebben op geen enkel moment problemen gehad met de hotels of activiteiten, alles is zonder problemen verlopen. De locaties en geselecteerde hotels waren stuk voor stuk zeer goed gekozen en we hebben nooit te klagen gehad over de accommodatie.
Zuid-Afrika
In oktober zijn wij met ons gezin van vijf naar Zuid Afrika getrokken. Voor onze kinderen was het de eerste 'verre" reis die ze maakten. Omdat we geen ervaring hadden met Zuid Afrika vonden we het belangrijk ons goed te laten begeleiden. Een groepsreis zagen we niet zitten. We wilden dit graag op ons eentje doen. Ons oog viel op Kiddo Travel. Vanaf het eerste contact met Liesbeth hadden we er alle vertrouwen in. Van A tot Z is alles zo mooi en goed uitgewerkt. De persoonlijke app was mega! we hebben een FANTASTISCHE vakantie achter de rug waar we nog dagelijks over praten. Wij zijn fan!!!
Costa Rica
KiddoTravel heeft ons goed begeleid in het boeken van onze reis in Costa Rica. De hotels waren echt wat we zochten en de activiteiten goed uitgekozen voor ons en onze zoon van 5 jaar. De Zipline zouden we nooit zelf uitgekozen hebben om te doen, maar dankzij KiddoTravel hebben we onze grenzen verlegd. Bedankt voor de goede zorgen!
Zuid-Afrika
Ik ben niet de meest avontuurlijke reiziger, maar dankzij Liesbeth en KiddoTravel hebben mijn kinderen in ikzelf een zorgeloze 'roadtrip' kunnen beleven in een prachtig stukje Zuid Afrika. Van het plannen op voorhand (met de nodige keuzevrijheid), de gedetailleerde 'roadmap' tot de erg mooie lodges ter plaatse, alles was tot in de puntjes verzorgd.
Zuid-Afrika
In augustus hebben we met ons 4tjes genoten van een prachtige rondtrip in Zuid-Afrika. Liesbeth had alles perfect uitgestippeld en we werden verwend in zorgvuldig uitgekozen lodges waar we telkens hartelijk ontvangen werden. De geplande excursies waren steeds topdagjes voor ons en onze kids (8&10). We zijn nog steeds onder de indruk van de natuur als we ons fotoboek openslaan. We beseffen nu hoe verwend we zijn dat we de big 5 hebben gespot in Kruger op een halve dag Safari . Dit smaakt naar meer Kiddotravel !
Thailand
Aangezien ik alleen op reis ging met mijn 2 kinderen van 12 en 10jaar, was ik op zoek naar een formule waarbij wij als gezin flexibel en vrij konden reizen, maar wel georganiseerd van thuis uit zodat ik ter plaatse volop kon genieten. En dat was het ook. Genieten. De reis was een perfecte mix van cultuur en natuur - de activiteiten waren zeer goed uitgestippeld (voormiddag en namiddag tijd om te rusten) en de organisatie van Kiddotravel was tot in de puntjes verzorgd : zeer kwalitatieve hotels en uiterst betrouwbare gidsen en chauffers ter plaatse. Een echte aanrader voor jong en oud
1 2 3 4
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis