Verre reizen met kinderen: goed idee?

Je bent gepassioneerd door verre reizen en vreemde culturen. Of nee, je bent dat ooit geweest. Voordat de kinderen er waren, had je gezworen alle hoeken van de wereld te ontdekken. En waarom lukt dat nu niet meer?

Rond de wereld reizen met je kinderen is net een geweldig avontuur! Samen op ontdekking, unieke ervaringen delen. En ook, je leert zoveel bij van elkaar. Maar zijn dat wel kindvriendelijke reizen, denk je nu? Wel, dat is net waar Kiddotravel garant voor staat.

Want uit eigen ervaring weten we hoe reizen met kinderen gaat. Wat jullie wel en vooral niet nodig hebben. Zo hebben wij de bouwstenen van al onze kindvriendelijke reizen zelf uitgetest en samengesteld.

Ga slim op reis met je kinderen

Bouwstenen voor reizen met kinderen? Dat is het slimme geheim van Kiddotravel. Voor reizen met kinderen ontwierpen wij een superhandige tool. Want met die bouwstenen kan je op maat van je gezin je volledige reis zelf inrichten.

Elke bouwsteen stelt een trip van enkele dagen voor. Met daarin unieke reiservaringen, door ons getest en goedgekeurd. Verbind simpelweg de bouwstenen van jullie keuze met elkaar en hopla, jullie unieke kindvriendelijke reis is klaar!

Zo ben je er dus zeker van dat jullie samen zorgeloos de wereld kunnen ontdekken. Dat is pas slim op reis met je kinderen gaan.

Waarom kiezen voor KiddoTravel

 • Coole vakanties voor coole kids.

  Wij zetten onze kennis en ervaring met onze eigen kinderen in voor jouw vakantie met kinderen. Het resultaat? Spannende routes die precies zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van jouw gezin. Kindvriendelijke accommodaties zijn onze prioriteit.

   

 • Op maat van elk individueel gezin

  Elk gezin is anders, dat weten wij. Daarom werken we met bouwstenen. Je kan samen met je gezin zelf de ideale vakantie met kinderen uitdenken. Dat doe je door die activiteiten en plaatsen te kiezen die jullie leuk vinden.

 • Zorgeloze reis van A tot Z

  Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie met kinderen tot in de puntjes geregeld is. Wij zorgen voor alle reservaties ter plaatse van activiteiten, accommodaties of verplaatsingen.

Interesse?
Vul dan gerust onderstaand formulier in en wij nemen binnen de 3 werkdagen contact.

  Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

  Concept

  Kies een bestemming

  Kies een bestemming of laat u inspireren door onze modules en onze blog

  bouwsteen icon

  Stel uw reis samen door te kiezen uit onze modules

  Stel uw reis samen door te kiezen uit onze modules

  Maak vrijblijvend uw reisplan

  Plaats uw modules in de winkelwagen en verstuur ze. Wij stellen vrijblijvend een reisvoorstel voor u op.

  vliegtuig icon

  Op reis!

  Het aftellen begint zodra u ons voorstel accepteert. We bereiden je reis van A tot Z voor en we boeken alle accommodaties en activiteiten voor je.

  recensies

  Thailand
  op de tuk tuk met kinderen
  Wij wilden graag dit jaar samen een actieve vakantie doen. Onze reisgids in Chiang Mai was een super toffe Thaise, die ons direct deed thuis voelen in...
  Thailand
  Ik kan deze reis echt aanraden aan iedereen zowel jong als oud want ik en mijn gezin hebben echt de tijd van ons leven gehad. Mijn favoriete activitei...
  Inspiratie nodig?

  Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

  Jullie reis
  bouwblokken, nachten
  Bekijk mijn reis