Verre reizen met kinderen: goed idee?

Je bent gepassioneerd door verre reizen en vreemde culturen. Of nee, je bent dat ooit geweest. Voordat de kinderen er waren, had je gezworen alle hoeken van de wereld te ontdekken. En waarom lukt dat nu niet meer?

Rond de wereld reizen met je kinderen is net een geweldig avontuur! Samen op ontdekking, unieke ervaringen delen. En ook, je leert zoveel bij van elkaar. Maar zijn dat wel kindvriendelijke reizen, denk je nu? Wel, dat is net waar Kiddotravel garant voor staat.

Want uit eigen ervaring weten we hoe reizen met kinderen gaat. Wat jullie wel en vooral niet nodig hebben. Zo hebben wij de bouwstenen van al onze kindvriendelijke reizen zelf uitgetest en samengesteld.

Ga slim op reis met je kinderen

Bouwstenen voor reizen met kinderen? Dat is het slimme geheim van Kiddotravel. Voor reizen met kinderen ontwierpen wij een superhandige tool. Want met die bouwstenen kan je op maat van je gezin je volledige reis zelf inrichten.

Elke bouwsteen stelt een trip van enkele dagen voor. Met daarin unieke reiservaringen, door ons getest en goedgekeurd. Verbind simpelweg de bouwstenen van jullie keuze met elkaar en hopla, jullie unieke kindvriendelijke reis is klaar!

Zo ben je er dus zeker van dat jullie samen zorgeloos de wereld kunnen ontdekken. Dat is pas slim op reis met je kinderen gaan.

Waarom kiezen voor KiddoTravel

 • Coole vakanties voor coole kids.

  Wij zetten onze kennis en ervaring met onze eigen kinderen in voor jouw vakantie met kinderen. Het resultaat? Spannende routes die precies zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van jouw gezin. Kindvriendelijke accommodaties zijn onze prioriteit.

   

 • Op maat van elk individueel gezin

  Elk gezin is anders, dat weten wij. Daarom werken we met bouwstenen. Je kan samen met je gezin zelf de ideale vakantie met kinderen uitdenken. Dat doe je door die activiteiten en plaatsen te kiezen die jullie leuk vinden.

 • Zorgeloze reis van A tot Z

  Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie met kinderen tot in de puntjes geregeld is. Wij zorgen voor alle reservaties ter plaatse van activiteiten, accommodaties of verplaatsingen.

Interesse?
Vul dan gerust onderstaand formulier in en wij nemen binnen de 3 werkdagen contact.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Kies een bestemming

Kies een bestemming of laat je inspireren door onze bouwstenen en blog.

Stel je reis samen met bouwstenen

Combineer korte trips van 3 dagen met een leuke activiteit in verwerkt om samen met de kinderen te beleven.

Een vrijblijvend voorstel

Stop je bouwstenen in het winkel- mandje en stuur dat door. Wij werken een vrijblijvend reisvoorstel uit.

En reizen maar!

Nadat je ons voorstel goedkeurde, kan je beginnen aftellen. Je reis is volledig voorbereid, alle leuke activiteiten en accommodaties zijn gereserveerd.

Referenties

Thailand
Wij wilden graag dit jaar samen een actieve vakantie doen. Onze reisgids in Chiang Mai was een super toffe Thaise, die ons direct deed thuis voelen in Thailand. Ze vertelde ons onderweg in ons busje over de cultuur, de gewoontes, ze liet ons de lokale gerechten proeven en al onze vragen werden uitgebreid beantwoord. Het hotel in Chiang Rai zal ik ook nooit vergeten, verscholen tussen het groen van de bergen, het ontbijt met een verbluffend zicht over de groene heuvels.
Thailand
Ik kan deze reis echt aanraden aan iedereen zowel jong als oud want ik en mijn gezin hebben echt de tijd van ons leven gehad. Mijn favoriete activiteit was het tuk tuk rijden in Chiang Mai waar je met de tuk tuk rijdt naar een olifanten reservaat. Daar kun je de olifanten voederen en ze daarna wassen in een rivier. Dit was echt heel indrukwekkend.
Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis