meta_pixel
bouwsteen icon

Stel je eigen reis samen

  • Bepaal zelf je reisroute en kies bouwstenen van 2 tot 4 dagen
  • Elke bouwsteen bevat leuke activiteiten voor kinderen
  • Voeg ze toe aan je ideale reis naar de Emiraten met kinderen en stuur ons de aanvraag
  • Wij maken voor jouw uitgestippelde route een aangepaste offerte
vliegtuig icon

Rondreizen

  • Wij bedachten een reisroute op basis van onze ervaringen
  • Voeg deze toe aan jouw reis naar de Emiraten met kinderen en stuur ons de aanvraag
  • Wij maken voor jouw gezin de offerte klaar
  • Uiteraard kunnen we deze rondreis nog aanpassen aan jouw wensen
Unieke ervaringen
Klimaat
Hoe werkt het?

Bij Kiddotravel stel je helemaal zelf je familievakantie samen aan de hand van onze bouwstenen. Omdat elk gezin anders is. Net dat is de kracht van onze unieke familiereizen. Met de boot naar de dansende fonteinen of Dubai vanop de zee ontdekken met een speedboot? Ontdek het nu, klik hier om alle ervaringen te bekijken!

Als je op zoek bent naar de leukste vakantie in de Emiraten, zit je hier op het juiste adres. Wij bieden tal van activiteiten aan voor het hele gezin. Wil je graag naar de top van de wereld? Bezoek dan de Burj Khalifa, van hieruit heb je een prachtig uitzicht over heel Dubai. Of wil je graag slapen in een boomhut of luxe iglo tent midden in de woestijn en mee op jeep safari en sandboarden? Het kan allemaal.

Ontdek deze en nog veel andere ervaringen. Bouw zelf je eigen vakantie aan de hand van onze bouwstenen of bekijk onze vooropgestelde rondreizen door hier te klikken.

een gezinsvakantie op maat

Inderdaad, want Kiddotravel biedt je van die handige bouwstenen aan. Dat zijn kleine trips van een 3-tal dagen. Die trips zitten bomvol coole ervaringen voor ouders met kinderen zoals hierboven vermeld. Getest en absoluut goedgekeurd door onze ‘kleine’ grote experten in eigen huis. 

Zo kies je als gezin enkel voor die trips die iedereen even cool vindt. En zo krijg je dus jouw ideale familievakantie aan elkaar. En de rest? Daar zorgt Kiddotravel wel voor!

Klimaat

De Emiraten  kennen een warm woestijnklimaat. In de winter is de kans op regen klein en in de zomer is die kans nog veel kleiner. Het is er in de zomermaanden (juli, augustus en september) droog tot zeer droog. De temperaturen kunnen dan ook oplopen tussen de 38 en 42 graden. In de winter zijn gemiddelde temperaturen tussen de 22 en 32 graden.

Reisperiodes

De beste reistijd voor  de Emiraten is van eind oktober tot eind april als je naar de temperatuur kijkt. De maanden december tot en met februari zijn het koelste, lees tot soms wel 32 graden, maar dus niet té heet. De kerstvakantie of de herfstvakantie zijn qua klimaat dus uitstekend. De zomervakantie is in de Emiraten het heetste, het is niet onmogelijk maar hierop moet je dus voorbereid zijn.

Met de quads tussen de kamelen
dansende fonteinen met kinderen
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis