Stel je ideale gezinsvakantie zelf samen

De ideale gezinsvakantie die voor iedereen in je gezin een absolute topper is? Het kan! Bij Kiddotravel stel je helemaal zelf je familievakantie samen. Omdat elk gezin anders is. Net dat is de kracht van onze unieke familiereizen. 

Een familievakantie plannen kan voor ouders een lastige opgave zijn. Waarnaartoe? Is het wel kindvriendelijk genoeg? Hebben wij als ouders er ook nog iets aan? Veel kans dat je op safe speelt en gewoon weer voor eigen land kiest. Juist?

Maar wacht! Voor je dat doet, lees je best eerst hoe Kiddotravel geweldige familiereizen ziet. En hoe je een superavontuurlijke en toch kindvriendelijke gezinsvakantie boekt. Helemaal op jullie maat!

Hoezo, gezinsvakantie op maat?

Inderdaad, want Kiddotravel biedt je van die handige bouwstenen aan. Dat zijn kleine trips van een 3-tal dagen in een land hier vér vandaan. Die trips zitten bomvol coole ervaringen voor ouders met kids. Getest en absoluut goedgekeurd door onze ‘kleine’ grote experten in eigen huis. 

Zo kies je als gezin enkel voor die trips die iedereen even cool vindt. En zo rijg je dus jouw ideale familievakantie aan elkaar. En de rest? Daar zorgt Kiddotravel wel voor!

Waarom kiezen voor KiddoTravel

 • Coole vakanties voor coole kids.

  Wij zetten onze kennis en ervaring met onze eigen kinderen in voor jouw vakantie met kinderen. Het resultaat? Spannende routes die precies zijn afgestemd op de leeftijd en interesses van jouw gezin. Kindvriendelijke accommodaties zijn onze prioriteit.

   

 • Op maat van elk individueel gezin

  Elk gezin is anders, dat weten wij. Daarom werken we met bouwstenen. Je kan samen met je gezin zelf de ideale vakantie met kinderen uitdenken. Dat doe je door die activiteiten en plaatsen te kiezen die jullie leuk vinden.

 • Zorgeloze reis van A tot Z

  Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie met kinderen tot in de puntjes geregeld is. Wij zorgen voor alle reservaties ter plaatse van activiteiten, accommodaties of verplaatsingen.

Interesse?
Vul dan gerust onderstaand formulier in en wij nemen binnen de 3 werkdagen contact.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Kies een bestemming

Kies een bestemming of laat je inspireren door onze bouwstenen en blog.

Stel je reis samen met bouwstenen

Combineer korte trips van 3 dagen met een leuke activiteit in verwerkt om samen met de kinderen te beleven.

Een vrijblijvend voorstel

Stop je bouwstenen in het winkel- mandje en stuur dat door. Wij werken een vrijblijvend reisvoorstel uit.

En reizen maar!

Nadat je ons voorstel goedkeurde, kan je beginnen aftellen. Je reis is volledig voorbereid, alle leuke activiteiten en accommodaties zijn gereserveerd.

Referenties

Thailand
Wij wilden graag dit jaar samen een actieve vakantie doen. Onze reisgids in Chiang Mai was een super toffe Thaise, die ons direct deed thuis voelen in Thailand. Ze vertelde ons onderweg in ons busje over de cultuur, de gewoontes, ze liet ons de lokale gerechten proeven en al onze vragen werden uitgebreid beantwoord. Het hotel in Chiang Rai zal ik ook nooit vergeten, verscholen tussen het groen van de bergen, het ontbijt met een verbluffend zicht over de groene heuvels.
Thailand
Ik kan deze reis echt aanraden aan iedereen zowel jong als oud want ik en mijn gezin hebben echt de tijd van ons leven gehad. Mijn favoriete activiteit was het tuk tuk rijden in Chiang Mai waar je met de tuk tuk rijdt naar een olifanten reservaat. Daar kun je de olifanten voederen en ze daarna wassen in een rivier. Dit was echt heel indrukwekkend.
Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis