Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
hotel Chiang Mai: zwembad

Dag 1: Aankomst Chiang Mai

Vandaag kan je even bekomen van de lange trip naar het noorden terwijl de kinderen zich amuseren in het zwembad. 

olifanten wassen met kinderen

Dag 2: Zelf rijden met de tuk tuk , olifanten wassen en boottocht op bamboevlot

Klaar voor een goed gevulde dag? Je wordt afgehaald aan je hotel en krijgt eerst een gedegen opleiding in het tuk tuk-rijden. Een tuk tuk is een kleurrijke openluchttaxi op 3 wielen, typisch voor deze regio. 

Met de wind in de haren, rijd je door lokale dorpjes, voorbij prachtige rijstvelden en goudkleurige tempels. Boven in de bergen geniet je van prachtige vergezichten.

olifantenreservaat

Je stopt bij een olifantenreservaat en wordt zelf een echte mahout (olifantentrainer). Tijdens je opleiding tot mahout geniet je van een lokale lunch met zicht op de kudde olifanten. Je geeft de olifanten zelf eten, je maakt een wandeling met hen naar de rivier waar je de dieren helpt wassen.

boottocht op een bamboevlot

Na deze leuke ervaring vaar je per bamboevlot de Mae Wangrivier af en keer je terug met je tuk tuk. Dit is een dag vol schitterende activiteiten, de absolute favoriet van onze kinderen.

kinderen leren hun naam schrijven in het Thais

Dag 3: Op de Thaise schoolbanken

Je vertrekt ‘s morgens naar een lokaal schooltje waar de plaatselijke kinderen je met veel ongeduld opwachten. Je spendeert de voormiddag tussen de kinderen in de klas waar je je eigen naam leert schrijven in het Thais.

De kinderen stelen je hart met hun muzikaal optreden en de lerares legt je gepassioneerd uit hoe het Thaise alfabet klinkt. En ‘s middags krijg je er ook een lokale lunch bij.

Een dagje op de Thaise school werkt aanstekelijk: onze achtjarige zoon wilde zijn Belgische school meteen inruilen voor de Thaise schoolbanken.

 

Dag 4:

Voor de volgende bouwsteen kies je voor Chiang Rai en ontdek je de gouden driehoek in je privé longtailboot of je gaat fietsen door Bangkok.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 447 p.p.€ 335 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 3 overnachtingen met ontbijt in ****lodge
  • Een volledige dag onderweg met je eigen privé tuk tuk voor je gezin. Dit onder begeleiding van een Engelstalige gids. Inbegrepen zijn bezoeken aan tempel, fruitplukkers, bezoek aan olifantenreservaat waar je wandelt met de olifanten en ze gaat wassen in de rivier. Een riviervaart van 45 minuten op een bamboevlot. Lunch in het olifantenreservaat inbegrepen.
  • Privé bezoek van een halve dag aan een schooltje waar de lerares jullie lesgeeft. Er is ook een lunch inbegrepen.
  • Alle transfers in een busje voor jouw gezin

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

 

Sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis