Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: aankomst in Duchesnay

Vandaag kom je aan in je nieuw hotel, gelegen in een adembenemend mooi domein, direct aan een meer. Aan het meer is een strandje waar je gratis allerlei watersporten kan beoefenen, zoals kajak, kano of suppen.

Dag 2: Beren spotten

Vandaag heb je in de late namiddag een afspraak met een ranger om samen beren te gaan spotten. Deze trip duurt ongeveer 3 uur. Na een half uurtje rijden in een oude schoolbus, over ongeplaveide wegen, kom je aan op de plek waar de hutten staan om beren te spotten. Zelf zouden we deze plek nooit vinden temidden van het woud.

We klimmen naar boven in de hut en daar zijn plaatsen voor iedereen om de dieren goed te kunnen zien. En dan moeten we wachten…..en wachten…de ranger vertelde ons dat het nog maar 1 keer gebeurd was dat ze niet kwamen om daar te eten. Maar ons lange wachten werd beloond met een mama beer die met twee kleintjes kwam eten. Prachtig om deze dieren in het wild te mogen bekijken van zo dichtbij.

Van hieruit kan je volgende bouwstenen doen: “watersporten en klimmen voor de hele familie“, “kuieren door het gezellige Québec” of “op walvissencruise in Tadoussac“.

 

Comfort Volwassenen Kind (2 – 11 jaar)
Comfort € 77 p.p. € 58 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 1 Overnachting (zonder maaltijden)
  • Onder begeleiding van een ranger beren spotten

Prijzen zijn indicatief en berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (2 tot en met 11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken. Exclusief autohuur.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

 

SFEERBEELDEN VAN je hotel

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis